2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سوسی و شهناز از هردوی شما ممنونم بابت کمکتون. راستش من دنبال این نیستم که کسی بهم دکتر معرفی کنه ... من دکترهای مدنظرم رو گفتم و خیلی خوب میشه کسایی که باهاشون عمل کردن یا ازشون نمونه کار پسر دیدن تو خط زدنشون بهم کمک کنن. فعلا که نظرم رو سامی هست هزینه اش زیاده اما دو برابر هزینه کنم بهتر از اینه که دو بار عمل کنم اخرشم چیزی نشه که می خوام. هیچ مدل خاصی هم مد نظرم نیست فقط بینی متقارن و متناسب با صورتم می خوام که حس زیبایی شناسی دکتر تو تشخیص اینکه چی به صورتم میاد خیلی مهمه فک کنم سامی از عهده اش براد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2 بار رفتم مطبش ... توی مطب نمونه ای که بتونی در موردش نظر بدی وجود نداره همه با گچ بودن یا تازه گچ برداشته بودن ... الان دکتر مسافرته ولی برگرده چند بار دیگه میرم ... من بینی طبیعی دوست دارم از قوسی که با تراش دادن تیغه به وجود میاد بدم میاد اما یه قوس شیک طبیعی هست که وقتی بینی یه زاویه درست با لب پیدا می کنه ایجاد میشه که رو هر تیغه ای درنمیاد فک می کنم نظر من به نظر سامی خیلی نزدیکه
googooli جون مبارک باشه همچنان باکمی تاخیرررر،بینیت قشتگه عزیزم، فقط میشه بگی اول فاصله بینیت و لبت چقدر بوده؟همین اندازه؟چون یاسرش بالاس یافاصله ش زیاده!!!!نمیدونم چرا عکس گویا نیس!!!عکسی ک چند ماه پیش گذاشتی هم میشه بذاری چون اونموقع چسب استفاده نکرده بودی هنوز.اینم شاید بیفته دکتر چیزی نگف؟؟؟؟چون به من سربالا نمیاد یعنی امتحان کردم استرس اونو دارم
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
به نظر من بینی فانتزی و نیمه فانتزی اصلا برای مرد مناسب نیست ! پسر عمه من بینیشو فانتزی عمل کرده ادم فک می کنه کلا شخصیتش عوض شده .. میدونی اون حالت مردونه رو نداره مخصوصا که فرد مورد نظر دامادتون هم هست
آقا ساسان فکرکنم این که فقط دنبال خط زدنید به هیچ وجه کمکتون نکنه اینجا باید به هوش باشید اسم یاد بگیرید ،مطب برید یا نمونه عکسی ببنیند و لیستتون هی کم وزیاد شه!!! من همه ی دکترهای مد نظرم رو ازینجا انتخاب کردم....بچه های این گروه واقعا عالیییییین!!!! شماهم انعطاف پذیر باشید برای خودتون بهتره!!!
shahnazjoon عالیههههههه معلومه شکل طبیعیتو هنوزم حفظ کردی یعنی بینی عوض شده نه اینکه مث بینی های عروسکی کل صورتو به هم بزنه سامی رف تو لیست انتظار
shahnazjoon بهت پیغام دوستی دادم قبول کن عزیزم کارای سایتش ک خوبه همینجوری عین شما،ولی حرف و حدیث زیاده ضدنقیض راجع بهش فعلا ک تو لیست رف مرسی از عکساتتتت
2810