2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015417 بازدید | 66527 پست
سیما من تو طبیعی کار ها فقط کلانتر رو قبول دارم و برزنجی..برزنجی اما یه کم گرون میگیره
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شانستو امتحان کن..یه ایمیل بزن عکس تمام رخ و نیم رخ و از پایین بگیر بفرست به همراه اسم و سن و سابقه بیماری و تلفن....شاید زودتر وقت داد یهو دیدی
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
دکتر کلانتر ارزون نمیگیره..واسه استخونی حدود 6.7میگیره اما خب با بیمار خیلی راه میاد اگه بدونه واقعا طرف دستش تنگه
پرنیا بینیت از نیمرخ واقعا زیبا شده مبارکت باشه چرا تمام رخ نذاشتی عزیزم؟ دکترت سجادیان بود؟ مهسا و غزل جان اگه ممکنه عکس از بینیتون بذارین ما هم نمونه کار یحیوی رو ببینیم
2810