2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیما جان دکتر کلانتر هرمزی طبیعی کاره..بیشتر رو سلامت بینی و مشکلات تمرکز میکنه..زیبایی رو در اولویت قرار نمیده..اولویتش سلامت و تنفس و این چیزاس من خودم 3آدر وقت ویزیت دارم
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
خیلی دکتر ها هستن که علاوه بر سلامتی که واقعا خیلی اهمیت داره کار زیبایی هم میکنن! دکتر خود من واقعا واقعا هیچ کدوم از مریضاش مشکل تنفسی ندارن!زیبایی هم عمل میکنه! مال خود من وافعا رفع عیب شده!خیلی طبیعی هست. اینجا دوستان با سجادیان و کامیابی هم زیاد عمل کردن البته اینا نیمه فانتزی کار میکنن. یکی از دوستان به نام کاکائوی تلخ لیست اینکه هر کدوم از دوستان با کی عمل کردن رو گذاشته! یه خرده بری عقب خود این دوستمون رو پیدا میکنی توی امضاش اون صفحه لیست رو گفته!!! خیلی بهت کمک میکنه.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سیما جان تلفنی دیگه وقت نمیده باید عکساتو بگیری براش ایمیل کنی مهمولا از وقتی که ایمیل بدی 3.4ماه بعد از همون ایمیل بهت شماره پرونده میده و وقت میذاره
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
2810