2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015538 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یکی از فامیلای ما 1شهریور با سجادیان عمل کرده،الان از فرم بینیش راضیه فقط ی مشکلی ک داشت داخل بینیش وبین پره های بینیش(کلوملا)بعداز عمل تبخال زد ک دکتر براش پماد آلویر تجویز کرد ...ولی الان ک تقریبا 1.5ماهه از عملش میگذره هنوز مث گوشت اضافه یکی از سوراخهای بینیشو کوچیکتر کرده بخاطر این خیلی نگرانیم ...ک اونروز دکتر بهش گفت اگه اینجوری موند برات لیزرش میکنم...حالا موندیم چکار کنیم یعنی لیزر کنه خوب میشه...چررررا اینجوری شد؟؟؟هرکی راه حلی میدونه بگه
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
آرهRezyجون سامی رنج قیمتش زیاده اما کارش خوبه به نظر من ریسکش خیلی کمه! آخه دوستان گفتن قیمت براشون اهمیت نداره من پیشنهاد دادم. اما همین آلان سامی از شیروانی و خیلی دکترای دیگه کمتر میگیره!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
توی تاپیک قبلی بود فکر کنم که زیاد اسم دکتر میلانی بود!!!! کسی دکتر میلانی رو جز گزینه هاش نذاشته!!! من فقط توی تاپیک اسمش رو شنیدم.اون موقع یادم بود خیلی دوستان راضی بودن!
دکتر فتح سامی / 3مرداد
سلام بچه ها من 5 مهر با سجادیان عمل کردم. ببینیم گوشتی بود یه قوز کوچیکم داشتم. تو کیلینیک سهروردی عمل کردم 4500 دادم. از کیلینیک خیلی راضی یودم خیلی عالی بود از هر نظر. الان هم گچم و برداشتم هم بخیه هام و کشیدم. کبودی نداشتم زیاد زیر چشام فقط ولی ورم کرده بودم زیاددد. تو پره هام و کلوملم بخیه داشتم. بخیه هام و خیلی ظریف زده بودن خداروشکر الان با اینکه دیروز کشیدم اصلا جاش معلوم نیست. از نظر بویایی خداروشکر مثل قبلم از لحاظ تنفسم مشکلی ندارم اصلا شکر. از مدل بینیمم تا اینجا راضی هستم خداروشکر نیمه فانتزی رو به طبیعی عمل کرده به صورتم می یاد ولی ورم داره فعلا باید ورمش بره تا 100% نظر بدم. گفتم بگم شاید کسی استفاده کرد از حرفهام.
nadinazi مرسی ازینکه تجربه هاتون گفتین من خیلی استرس دارم بینیم گوشتی ی قوز کوچیک داره ک اصلا معلوم نیست باید ختنا لمس کنی بینیم. من دوست دارم نیمه فانتیزی باشه و یکم قوس بده سرش گرد باشه و پره هام کلیپسی نشه ب هیچ وجه خیلیییییی مرسی ک گفتی یکم خیالم راحت شد
ایده آل بعد تحقیق سحادیان....
سلام به همه دوستان اینجا کسی کارای دکتر مهدی احمدی رو دیده ، من خودم صفحه اینستاگرام دکتر رو دیدم و عملی که انجام میده بدون گچ گرفتن و تامپون هست و اصلا کبودی نداشتن مریضا اگه کسی اطلاعات بیشتری داره یا کار ایشون رو دیده ممنون میشم راهنمایی کنه
nadinazi جون مبارکت باشه خداروشکر که از عمل دماغت راضی هستی بهت تبریک میگم ایشالا همیشه خوشحال باشی من خودم خیلی می ترسم که خراب بشه چند روز پیش رفتم مطب دکتر یار محمدی گفت که پره ها رو باید برش بده منم ترسیدم جاش بمونه حالا هم موندم چکار کنم :-(
اسفند ماه - بشارتی
خواهش می کنم ghazall جون وظیفم بود. نگران نباش الان واسه من اونجوره که تو می خوای عزیزم. منم گفتم کیلیپسی نشه. فعلا که راضی هم شکر. نگران نباش اعتماد کن به دکترت توکل کن به خدا ایشالله عالی می شه.
فدات شم mehrnush جون مرسی. ایشاله که راضی بمونم. منم نمی خواستم برش بزن می ترسیدم از جاش. ولی روز عمل به دکترم گفتم نزن گفت پره هات تپل می شه ولی بازم ببینم. به هوش اومدم پرسیدم گفت برش زده ولی خیلی ظریف بخیه زده بودن واسم جاشم خداروشکر نمونده. نگران نباش ایشالله نمی مون.
2810