2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015539 بازدید | 66529 پست
من امروز همه وقتم رفت به خوندن تایپیک.مخصوصا صفحات اول که ترانه اصرار داشت بخونم به نظر من قضاوتایی که اینجا میشه بعضیاشون بدون سند و مدرک و حتی یه دلیل محکم هست.حتی خیلی از تعریفا.... من خودم تا فهمیدم همچین اتهامی به دکتری که انتخاب کردم زده شده تنها راهی که واسه اثباتش به ذهنم رسید صحبت با خود دکتر در مورد این قضیست. وقتی خودشون صریح توضیح بدن هم ما در مقابلشون مدیون نمیشیم که شاید بی هیچ دلیلی یه آدم و خراب کردیم هم اینکه اینجوری پیگیری کردنش واسه فهمیدن راست و دروغش راحت ترم هست.این که نه دعوا داره نه ناراحتی نه تیم شدن واسه تخریب یا تمجید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترانه جان من فکر میکنم شما اصلا از من خوشت نمیاد آخه من که حرفی نزدم که همش در مقابلم موضع میگیری و تند برخورد میکنی.
ببخشید عزیزم من نیتم خیر بود میخواستم قضیه حل بشه.چشم دیگه اینجا نمیام.موفق باشید.
اگر کسی خواست نتیجه صحبتم با دکتر رو بدونه ایمیل بزنه.بای
بچه ها چرا انقد عصبی شدین؟؟؟؟؟؟؟؟
جنگه مگه؟؟
خانوما خواهش میکنم به جای اینکه پستای همدیگه را مغرضانه بخونید یکم آرامشتونا حفظ کنید من چند جا پستایی دیدم که خیلی با لحن بدی با هم صحبت کردید در صورتی که وقتی دقت میکنی میبینی نفر اول اصلا حرف بدی نزده چرا بد برداشت میکنید دوستای گلم.
این تاپیک فقط یه ابزاره کمکیه همه چیز نیست که اگر کسی را گفتن بده بد بشه یا گفتن خوبه خوب!!!
به قول مامان نونو شنونده باید عاقل باشه.
بعدم منم خیلی مخالف تبلیغ و این حرفام تو پستامم گفتم ولی این به این معنی نیست که ما بخوایم همدیگه را متهم کنیم این فقط یه هشدار بود که حواسمونا جمع کنیم اونم بیشتر برای آدمایی مثل قبل عمل خودم که زیاد به حرف دیگران توجه میکنن.
بچه ها ببندین این بحث های بی سود و فایده رو تو این تایپیک ظرفیت داشته باشید هر کس یه سلیقه ای داره در نهایت انتخاب با خود شما هست مثلا الان من بیام اینجا بگم فلان دکتر بده چون من فلان چیز رو دیدم یا نپسندیدم که دلیل نمیشه طرف مطلق بده خودتون برین ببینید و قضاوت کنید
حوصله آدم از این همه بحث بی فایده سر میره
❤️
وا تو حرفای سلما که حرفی از اعتقاد به دکتر نیست میگه بجا ناراحت شدن میرم از خوده دکی میپرسم تا حل شه. بچه ها فکر کنم هممون پریودیم یا دم پریودمونه که انقدر عصبی شدیم میپریم بهم :))))
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
2810