2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015543 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها نظرتون راجع به اون عکسی که گذاشتم چی بود؟؟؟

تورو خدا بگید قشنگه یا نه؟؟

من صورتم ظریفه چشمامم خیلی درشت و کشیدس

چه بینی به صورتم میاد؟
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
نیلپر نظراتمون مثل همه .منم از اون عکسایب که گفتی خوشم نیومد.

من دماغم والا نمیدودم چیه ولی فکر کنم استخونیه. نوکشم غضروفیه
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
من فکر میکنم تاپیک هم میتونه کمک کننده باشه هم میتونه نامفید باشه. بستگی داره چطوری ازش استفاده کنیم. ولی در نهایت هرکس خودش باید تحقیق کنه و تصیم بگیره و آنقدر بررسی کنه تا دکتر موردنظرشو انتخاب کنه. اگرم در رابطه با دکتر مورد نظرش مطلب مثبت یا منفی خوند ایده بگیره و برای اینکه مطمئن بشه خودش تحقیق کنه ببینه اون مورد مثبت یا منفی به کار خودش میاد یا نه. هر کس هم هر تصمیمی میگیره باید اونقدر پشتش فکر و تحقیق باشه که مسئولیت تصمیمشو بپذیره و تحت تاثیر نظر دیگران قرار نگیره. من خودم اگر بالاخره موفق به انتخاب دکترشدم دیگه تاپیک نمیام. چون بچه ها توی تاپیک حق اظهار نظر مثبت یا منفی دارن. نمیام که نه خودم اذیت بشم نه خدایی نکرده کسی از حرفای من ناراحت بشه.
خیلیها دلسوزانه نظرات مثبت یا منفیشونو میگن. اما اگر کسی بخواد عمدا تبلیغ مثبت یا منفی بکنه کار خداپسندانه ای نیست! چون چه اونا که عمل کردن چه اونا که دنبال دکترن هرکدوم نگرانیهای خودشونو دارن.
بچه هایی که عمل کردید یا مطب گردی میکنید و نظراتتونو صادقانه و دلسوزانه با بقیه درمیون میگذارید، ما به شما احتیاج داریم.
چرا بابا! ایدزم داشته باشیم عمل می کنن! البته سامی جونم جسدم باشیم عمل می کنه!!!!!! فقط باید به عزراییل بگیم قبلش 7و نیمو کارت به کارت کنه:)))))) خخخخخخخخخخخ
ولی جدی... عمل میکنه اما کیست سینوس هم باید تخلیه شه. یعنی می شه عمل درمانی-زیبایی، که هزینه ی تخلیه ی کیست سینوس جداست.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
گازهای بیهوشی مختلفن. شاید شما ایزوفلوران را میگی.
عزیزم من بیمارستان کار میکنم. نمیگم تحریم نیست. اما تا الان مشکلی برای داروهای بیهوشی نداشتیم و از کسی هم نشنیدم که مشکلی برای داروهای بیهوشی پیش آمده باشه.
اولا که هر متخصص بیهوشی بسته به نتیجه ای که از دارو میخواد بگیره(مدت عمل، عمق بیهوشی و...) داروی بیهوشی موردنظرشو انتخاب میکنه و اگر صلاح بدونه ممکنه گازها را نتخاب کنه و ربطی به تحریم نداره دوما گازهای بیهوشی خارجین و اگر قرار باشه داروهای بیهوشی تحریم بشن شامل گازها هم میشه. تا الان که ظاهرا مشکلی نبوده. بخشی از این حرفها شایعست. البته عوارض بیهوشی را نمیشه منکر شد اما اون یه موضوع جداست و ارتباطی با تحریم یا گاز بیهوشی نداره. داروی بیهوشی چینی نه تا الان خودم دیدم و نه از منبع موثق شنیدم. به این شایعات توجه نکن و به استرس هات اضافه نکن. من توی اون پست به شوخی گفتم اگر بدونید شایع تریم عوارض بیهوشی چیه دیگه به این حرفها توجه نمیکنید!
ممنون خانم گل ;)

سعیدی جان

اگر برای جراحی بینی میپرسی و فقط بیهوشی عمومی داشتی و بیحسی موضعی نشدی قاعدتا نباید الان ورم و بیحسی داشته باشی. ممکنه از عوارض خود عمل باشه. اما اگر بیحسی موضعی داشتی سه حالت داره. یا شما نسبت به دارو حساسیت داشتی یا فیزیولوژی بدنت اینه و بیشتر از بقیه زمان میبره تا اثرات دارو از بین بره یا اینکه دکتر یه دسته گلی به آب داده! اگر بیحسی و ورمت زیاده و محدودیت حرکت ایجاد کرده پیشنهاد میکنم یه متخصص پوست خوب بری یه دکتری که باسواد باشه و وقت بذاره نه از اینایی که فکر و ذکرشون لیزر و این کاراست. میتونم بهت پمادبگم بزنی ولی من هم میزان بی حسی و ورمتو ندیدم هم ممکنه مشکلت فقط توی سطح پوست نباشه. یه متخصص پوست ضرر نداره
2810