2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015496 بازدید | 66529 پست
بچه ها من دیروز صب با سجادیان عملیدم الان صورتم ورمممم داره و کبود. حس می کنم سر بینیم بالاس خیلی !! عادیه؟ بعدش میاد پایین؟ دیشب اصن نتونستم بخابم چون نمیتونم خوب از دهنم نفس بکشم زوتر این تامپون بردارم چقد چیزه مزخرفیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میخواستم بپرسم اینجا کسی بینیشو با دکتر محبی عمل کرده که جای قوزش مونده باشه وواسش درستش کرده باشه؟اگه اطلاعاتی دراین مورد دارین ممنون میشم بهم بگین من دوساله عمل کردم والان شهرستان هستم ونمیتونم فعلا برم دوباره ویزیت شم از طرفیم خوندن این همه صفحه کار سختیه اگه اطلاعاتی تو این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین میخوام بدونم سختیه اینکار چقدره؟بعدش واقعا مشکل حل میشه یا هنوز هست؟
من به پهنای یه توار چسب اون قسمتی که قبلا قوز داشتم هنوز برجسته اس هم از کناره ها وهم روی بینیم البته بقیه زیاد متوجه نمیشن ولی من میخوام حالا که عمل کردم کاملا صاف و خط کشی شده باشه
delshad جان دکتر محبی بابت سوهان کشیدن خودش هزینه ای نمیگیره فقط هزینه کلینیک که 450 تا 500هزارتومن میشه رو باید پرداخت کنی.با بی حسی انجام میشه.من این اطلاعاتو یکبار که مطب بودم از دکتر شنیدم.
الهی به من آن ده که آن به.
Sepideh جان شما با محبی عمل کردی؟به نظرم یه کم بی انصافیه یا باید توی مطب بدون هزینه انجام بده یا اگه توی کلینیکه واینقد هزینه میگیره حداقل آدمو بیهوش کنه که نفهمیم چه بلایی داره سرمون میاد.sepide جون شما نمیدونی دوره نقاهت اینکار چند روزه؟بازم باید دوماه چسب زد؟خیلی استرس دارم ونگرانم از طرفی الان نمیتونم برم روتوش کنم از طرفی خیلی میترسم
saghar جان، شما اهل کجایی. منم در به در دنبال دکتر خوب تو اصفهانم. یه هفته مطب گردی بدون نوبت داشتم. الآنم وب گردی میکنم. اسم دکتر زیاد دارم، اما اینکه بخوام بگم کدوم خوبه خیلی سخته، چون منم اصفهانی نیستم و یه هفته مهمونی بودم و رفتم مطب گردی. اما بسته به سلیقه و اطلاعاتی که به دست آوردم یه لیست هشت تایی دکتر نوشتم و برای آبان نوبت گرفتم.
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
saghar جان برو به این لینک: http://www.pezeshkonline.ir/ همون صفحه اول از بالا با توجه به تخصص دکتری که نوشته، ملاقه ش رو باز کن، تو صفحه ای که میاد، اطلاعات در مورد سایتش و آدرس سایتش میاد. رو آدرس سایت کلیک کن، سایت که باز شد قبل از هر چیز به آدرس و شماره تلفن دقت کن که حتما مال اصفهان باشه بعد برو نمونه و .. هر چی میخوای بخون. آخر صفحه هم شماره ی صفحه رو میتونی عوض کنی و باقی مقالات رو ببینی. البته تو صفحه اول، گوشه سمت راست، روی حراجی زیبایی هم کلیک کنی، اسامی دکترها میاد. نمیدونم کدوم کاملتره، ولی میدونم بیشتر دکترای اصفهان آدرس سایتشون تو این سایت هست موفق باشی عزیزم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سلام شاپرک جان امروز رفتم تامپون دار اوردم ولی در کل اصلا درد نداشتم حتی بعد عمل تا امروز اصلا درد نداشتم فقط گاهی زیاد حرف میزدم به صورتم فشار میومد وگرنه همه چی خیلی خوب بود روز عمل هم کلا عمل ریکاوری 3 ساعت طول کشیدعملم هم باز بود
پانیذا جان ممنون از جوابت گلم من امشب رفتم مطب ابیانه خیلی شیک بهم گفت کار خاصی که تغییر محسوسی کنی نمیتونم واست انجام بدم فقط میتونم غوزشو بردارم و یکم ظاهرشو درست کنم وگرنه سایزش توقع نداشته باش خیلی قلمی ملمی بشه! تو دلم گفتم بینی استخونی و کم کارو درست کردن که هنرزیادی نمیخواد اصل بینیهای گوشتین.والا خلاصه ضربدر خورد ایشون امیدوارم سجادیان یکم امیدوارم کنه خیلی دپرسم الااااان
2810