2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
delshadجان بله من با محبی عمل کردم.حقیقتش بیهوشی عوارض خیلی زیادی داره نمیشه برای یه روتوش بیهوش کرد.مبلغی هم که دریافت میشه بابت هزینه بستری کلینیک و متخصص بیهوشی که کار بیحسی رو انجام میده هستش و ارتباطی به پزشک نداره.در مورد دوره نقاهتش نمیدونم فقط این رو میدونم که هیچ برش و بخیه ای از بیرون نداره عزیزم. حالا در کل جدای از این یه مقدار جای قوزی که میگی مشخصه؛از بینیت راضی هستی؟
الهی به من آن ده که آن به.
بچه ها من دیروز با سجادیان عمل کردم شکر بد نیستم فقط از وقتی به هوش اومدم به صورت کامل اب دهنم و که قورت میدم دیواره بینیم به کم می خاره بعدم عطسه می کنم تو عمرم انقدر عطسه نکردم پدرم دراومد. کسی هست بدون چرا؟ یا اونم اینجور شده باشه؟ سابقه الرژی هم ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز عمل همه چی خوب بود من الان بیش از حد پای چشمام ورم کرده صب نمیتونستم چشامو باز کنم جلو آیینه نمیرم میترسم چشامم رفته توو میترسم کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟ برم پیش دکتر؟ کی خوب میشه ؟:((( حمعه صب عمل کردم
saghar جان: اسم دکتر زیاد یادداشت کردم، یه هفته هم بدون نوبت تو خیابونایی که مطب دکترا هست میچرخیدم. اسم همه دکترها رو با تخصصشون برات مینویسم، مطمئنا بیشتر از اینا تو اصفهان هست، ولی اینا کسایی هستن که تو خیابون و نت یا معرفی اطرافیان گیرم اومد. فوق تخصص جراحی پلاستیک: شهریار لقمانی مهدی راستی www.drrasti.com مجید راستی محمد جواد طباطبایی مسعود جعفری پور، متخصص گوش و حلق و بینی هست، فوق تخصص جراحی زیبایی هم داره. من این 5 تا فوق تخصص رو نوبت گرفتم. اسم بقیه رو هم مینویسم اگر خواستی یه سر بزن: محمدرضا حاجیان علی علوی راد حسین ابدالی، آمریکاس و آبان _ آذر میاد متخصص گوش و حلق وبینی: محمد مهدی طرزی محمد رضا عمرانی سلیمان زندی مسعود فراز پی محمد رضا آیتی عبدالحسین پور میدانی سرور نقدی علی اصغر نریمانی متخصص ها اصلا وقت نگرفتم، چون باب میلم نبودن متخصص جراحی فک و صورت و زیابیی: غلامرضا فیروزه ای بیژن موحدیان محمد حسن سمندری این 3 تا جراح رو هم وقت گرفتم، اینم اسامی بقیه شون: حسین زاده عباس حقیقت احمد متقی بهنام خرمی فریده ساداتی هم هست، اما نمیدونم تخصصش چیه!! و همینطور علیپور من اسم دکترایی رو که میشناختم و شنیده بودم و سایتشون رو دیده بودم برات گفتم، اما یادت باشه عمل بینی سوای جنبه درمانی و زیبایی، سلیقه ای هست و شاید من و شما سلیقه هامون بهم نخوره. پس خوب تحقیق کن. من خودم هنوز تحقیقاتم کامل نشده، هزینه عمل بینی هم بستگی به بینی و کاری که باید روش انجام بشه داره و با قطعیت نمیشه قیمت داد. در آخر اینکه آدرس سایت بیشتر دکتر ها رو از پزشک آنلاین می تونی پیدا کنی، فقط دکتر مهدی راستی متفاوت بود که برات گذاشتم. موفق باشی عزیزم اگر جزئیات بیشتری میخوای بگو برات پ خ کنم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سلام دوستان.من دیشب قالب رو بینیمو برداشتم و بخیه هارو کشیدم. دو تا بخیه گذاشت گفت خوب جوش نخورده. دکتر هم چسب زد روش .قبل از چسب خودم دیدم تو اینه خیلی راضی هستم.از اول خیلی خیلی قشنگتر شده! به شوهرم میگم اصلا صورتم یه جرایی ملوس تر و با نمک شده(چقدر تعریف از خود!!!) دکتر هم راضی بود!!!!!
برای دومین بار مامان شدم:)
delshadجان من تازه دو هفتست عمل کردم.در کل تا الان راضیم ولی به شدت ورمم زیاده خود دکتر گفت به خاطر نوع عملت خیلی ورم داری باید صبرت زیاد باشه.شما هم اگه بینیت گوشتی بوده تا 3سال امکان ورم هست.
الهی به من آن ده که آن به.
saghar جان: اول توضیحات کامل هر دکتر رو از دید خودم نوشتم، خواستم بفرستم دیدم زیاده، برای همین فقط اسم آوردم. دکتر لقمانی فانتزیه، منم فانتزی نمیخوام. اما چون طراحی قبل از عمل داره گفتم یه بار ویزیت شم و نظرش رو بدونم بد نیست. برای بقیه هم کلی نوشته بودم. اما به اسم بردن اکتفا کردم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
خانوم پردیس : من تخصصم عمرانه نه پزشکی ولی اگه سوال هاتون در دایره ی چیزایی که از سر ناچاری تو این 2 سال مطب گردی و مراوده و سوال و جواب با پزشکای فراوان در مورد جراحی بینی و جراحی ترمیمی بینی بهش پی بردم باشه و پاسخش رو بدونم جواب میدم، اگر نه هم که میگم بلد نیستم نهایتا.
هوا خوب نیست اما باد کماکان می وزد تا آرزوی پرواز بر دل بچه قاصدک ها نماند - ح.ر.س سودا عمل اول 91.6.3 با دکتر علی اصغر پیوندی، متخصص بیماری های گوش وحلق و بینی و جراح سر و گردن (حیف اسم دکتر) عکس ها و شرح ماجرا در http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=941461&PageNumber=1 و http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=942468 باید ها و نباید های جراحی بینی : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=987908&PageNumber=1
2810