2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مرسی مریمیی جون گفتی فقط می خواستم ببینم ناراضی داره یا نه، همش نگران اینم نکنه ناراضی داره من نمیدونم ، نگرانم
گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دست دیگرت در دست خداست ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای در انتظار لطف خدا، ممنونم من تاپیک شما رو کامل خوندم، اونجا بهتر خاطره نویسی کرده بودید. به هر حال ممنون من چند جا ویزیت شدم و هر کسی یه جوری معاینه کرده، یکی رو صندلی مخصوص با انبر، یکی همینجوری با انبر و بر انداز کردن بینی. یه جا هم خوابیدم رو تخت و نور انداخت تو صورتم و طول و عرض بینی رو اندازه گیری می کرد و می نوشت. الیته من هنوز دکترم رو انتخای نکردم. آبان ماه باید برم مطب گردی، نوبتا دیر به دیره. من فکر میکنم دکتری که سنش و سابقه ش زیاده، مطبش شلوغه،نوبت ویزیت و عمل هاش دیر به دیره، هزینه ش هم نسبت به بقیه بالاتره و سایتش هم فعاله و نمونه زیاد گذاشته، همینطور طراحی پس از عمل داره تو اولویته. البته فعلا برای ویزیت. اگر اشتباه میکنم بگید
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
سرندی پیتی عزیز،من این رو از چند دکتر مطرح شنیدم که طراحی قبل از عمل قابل اعتماد نیست چون به نظرشون تا بینی باز نشه خیلی چیزاها رو که میشه اعمال کرد یا نا اونجا معلوم نمیشه و اونجاس که خیلی چیزا معلوم میشه!!!! به نظر من این مورد رو از موارد انتخابت بذار کنار.یعنی صرفا یه دکتری که این کار رو نمیکنه کنار نذار. یه چیز دیگه بعضی دکتر ها به خاطر تجربه ای که دارند بیشتر چیزها رو در همون نگاه اول متوجه میشن و خیلی های دیگه به بررسی بیشتر احتیاج دارن.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
دوستانی که به من درخواست دوستی دادن من خیلی دوست دارم درخواست دوستی رو قبول کنم فقط مشکل اینکه من روزی که می خواستم ثبت نام کنم،ثبت نام اولی دچار اشکال شد ،برای همین مجبور شدم دوباره که ثبت نام کنم شماره یکی از دوستام رو بدم چون یه بار از شماره خودم استفاده شده بود. من نمیدونم اگر درخواست دوستی رو قبول کنم ارتباط به چه صورتی هست ولی اگر از طریق موبایل باشه من نمی تونم.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
بچه ها کسی میدونه هزینه عمل دکتر یحیوی چنده؟ کسی که اخیرا اطلاع داشته باشه.اخه هرچی تو نت سرچ میکنم قیمت پارسال پیارسالش میاد جدیدا میخوام ببینم چنده با هزینه کلینیکش؟؟ ممنون میشم جواب بدید دیگه اینکه چرا تو گالری عکسهای دکتر سجادیان بینیها از روبرو انقدر پهنن بعد عمل؟! من سجادیانو انتخاب کرده بودم ولی الان یکم دو دل شدم واسه همین دارم یحیوی رو هم تحقیق میکنم توروخدا جواب بدید لطفااااااا
ساویتا جان قیمت یحیوی الان حدود 7 و 7ونیمه ولی اگه باهاش صحبت کنی میتونی به 6تومن هم راضیش کنی. دکتر سجادیان تو سایتش عکس از یک هفته بعد از عمل و دوماه بعد از عمل و... گذاشته و بیشتر عکس های سایتش زیر یکسال بعد از عمله ولی همه عکس های سایت یحیوی بالای یکسال بعد از عمله
2810