2777
2789
عنوان

بیست تا قرص خوردم دارم میمیرم

119 بازدید | 12 پست

مشکل دوستمه لطفا راهنمایی کنید 

دیروز با پدر و مادرش دعواش شد ۲۰تا قرص خورد سرگیجه که میگیره خواهرش میفهمه میبرن بیمارستان معده ش رو میشورن 

مشکل اصلی این خانم اینکه پارسال یه جا برای کار پیدا کرده بود فروشندگی لباس میکرد ماهی تقریبا ۳ میلیون میداد بهش 

البته فقط بعد از ظهرا می‌رفت 

خانواده ش ناراضی بودن میگفتن آبرومون رفت و فلان تا اینکه بهار امسال یه مغازه اجاره کزدن گفتن تو مغازه خودمون فروشندگی کن برای مردم نکن بده آبرومون میره و اینا 

ولی خوب باز مشکلش این بود که خانواده ش از سود مغازه به زور یه تومن بهش میدادن اونم گفت برم همون برای مردم کار کنم بهتره دیگه خانواده ش نذاشتن بره پیش اون خانم هم فروشندگی کنه 

دیگه تا دیروز خودکشی کرد ولی الان خوبه خداروشکر  

به نظرتون چی بهش بگم من فقط همین یه دونه دوست رو دارم 

بهش بگو خودکشی هم میخوای بکنی واسه یه دلیل قشنگ خودکشی کن که فردا مسخره عام و خاص نشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنده خدا این مشکلش ریشه داره 

حالا بعضیا نیان بگن واسه دو تمن کمتر خودکشی کزده 

کلا معلومه حمایتش نمیکنن و اگرم بخاطر آبروشون ی کاری واسش کنن بیشتر از دماغش میکشن 

بهش بگو بشینه درس بخونه و آینده خودشو تضمین کنه

میگه دوست دارم مستقل باشم خودم کار کنم پول در بیارم از طرفی پدر و مادرش هم بهش پول تو جیبی نمیدن

مگه پولش و حساب کتاب نمیکنه بگو اول حقوق خودشو برداره بگه وام خونگی گرفتم

بنده خدا این مشکلش ریشه داره حالا بعضیا نیان بگن واسه دو تمن کمتر خودکشی کزده کلا معلومه حمایتش نمیک ...

اتفاقا خانواده ش همش میگن درس بخون 

حتی برای درس خوندنش حاضرن کلی خرج کنن ولی درس نمیخونه 

خانواده ش میگن یه کار دولتی یا هیچی 

اتفاقا خانواده ش همش میگن درس بخون حتی برای درس خوندنش حاضرن کلی خرج کنن ولی درس نمیخونه خانواده ش م ...

راضیش کن درس بخونه 

من دقیقا توهمچین شرایطی بودم قشنگ میفهمم حالشو 

تهش ازدواج کردم ولی بشدددددت حسرت میخورم ک چرا درس نخوندم و... میخوای باهاش حرف بزنم؟

راضیش کن درس بخونه من دقیقا توهمچین شرایطی بودم قشنگ میفهمم حالشو تهش ازدواج کردم ولی بشدددددت حسرت ...

اصلا اهل درس خوندن نیست و بدش میاد همین الان باباش به زور برای ارشد ثبت نامش کرده ولی نمیخونه 

کلاس کامپیوتر هم رفت ولی ادامه نداد 

ازدواج هم خیلی دوست داره بکنه ولی خاستگار نداره