2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
نادیه چرا به فرهنگ فکر نمیکنی؟؟ تا حالا آمار کار خراب ازش نشنیدم
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیلا،سمانه،آریایی و خیلی های دیگه با فرهنگ عملیدن، یه بار برو مطبش،ارزشش رو داره،٣ تا از دوستای من باهاش عمل کردن راضی هستند،مشاورشم که رایگانه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سلام به همه
قیمت کار نادریان چنده؟ ایا زود و فوری وقت عمل میده؟ ایا کارهاشونو بعد چند سال دیدید یا اطلاع دارید که چطور میمونه؟ من امروز جایی یه خانمی رو دیدم که پیشش تازگیها عملیده بود و خداییش خیلی شیک و تمیز بود ولی نمیدونم خوب میمنه یا نه ممنون از کمکتون
دیروز هم با هزار مصیبت پیش کلانتر هرمزی ویزیت شدم قیامت بود تازه اونجا صحنه هایی دیدم که موندم ناشکری نباشه این عملی که میخام برای زیبایی بکنم دکتر خوبی به نظر میماد ولی خیلی دیر وقت میه راستش هیچ کس رو هم نبود که عمل بینی کرده باشه اونجا تا ببینم فقط یه دختره بود که بار دومش رو پیشش 4 ماه پیش عمل کرده بود و خودش خیلی راضی بود بد نبود ولی نمیدونم عمل اولش چه بلایی سرش اومده بوده ولی چیزی که دیدم همه ازش تعریف میکردند که چند نفرو دیدند که خیلی خوب و طبیعی بودن به منم گفت برا چی میخوای عمل کنی بینی به این خوبی و... بعدم گفت که 20درصد تغییر میکنه نکردم بپرسم معمولا چقدر باید تغییر کنه !
خلاصه منتظر اطلاع مورد نادریان مرسی
این صد صفحهرو خوندم ولی خدایی اسپما وحشتناکههه

هر قدر میخام جلوی خودمو بگیرم نمیشه بزار پس داستانه خودمو تعریف کنم چون فحش خوب میخورم

یادمه مدتی قبل هر کی از در خونش خارج میشد یه نفرو میدید که تا میدید میگفت وای جه دماغی طرف میگفت طبیعی شیک عمل کردم!! بعد هم هر روز اینجا دو سه نفر میگفتن ه دکترایی،اگه کسی هم میکفت یه کار بد دیدم از اوشون فحش خارو مادر نثار یارو میکردن !! یه بار یه نفر برای بار دوم کفت کار بد دیدم نزدیک به اعدام رفت،،!!! خلاصه داستان طبیعی شیک تا اونجا یه روز پیش رفت که اگه یه نفر غر زد راجع به دماغش به هر دلیل حق یا ناحقی ،یه دفعه یه نفر اومد کفت که من سه تا خواهرم عین تو بودن بعد یه مدت شدن طبیعی شیک!!در نهایت اون داستان ختم شد هر جند واقعا من اون جراحو بسیار قبول دارم ولی شورشو دراورده بودن
حالا اومدم میبینم که باز هر روز یه نفر میاد میکه من امروز رفتم تره بار نمیدونی چه دماغییییی ازش پرسیدم کفت همه فامیلامون با اوشون همه عالی
یکی دیگه تو ارایشگاه دو نفر عالی با اوشون یکی تو ایستگاه اتوبوش یکی سر کوجه یکی بقالی یکی .....
همه هم عالی عجب بینی!! بعد یه دفعه میبینی یکی میگه من از دم مرز میام دیکه هیچ مطبی نمیرم مستقسمم میرم پیش جناب نابغه عمل میکنم!!!!بیچاره جو گیر میشن دیکه

یه قانون داریم بنام احتمالات اکه همه با ایشون عمل کردن عالی بشن و ایشون روزی دوتا عمل کنه ده سال هم عمل کنه!!! بعد عملیاشو تو ده میلیون مردم تهران پخش کنیم میشه بکین چه جوری هر روز چند تا دماغ عملی از ایشون عالی کاربرا میبینن!!!
شاید بگین شانسیه؟؟اکی باشه!! میشه بگین چرا از ٤ ماه قبل که تمام مطالب این نینیسایتو بخونیم کسی نیومد بکه تو سو پر مارکتی محلمون یه دماغ دیدم،،،،،،
اصلا اینو بیخیال میشه به من بگین اگه ایشون اینقدر هنر منده چرا تو مطب نمیشه مریض دید باید دزدکی. دم اسانسور دید تازه اکه زرنگ باشی ولی هر روز یکی دوتا کاربر تو خیابون دو سه تا دماغ عملی فوقالعاده با ایشون میبینن!!!

شورشو واقعا در اوردین

کاربرای خاموش به حرفای اینجا توجه نکنید ! هر کی بهتون توصیه کرد گوش کنید و لی خودتون برین مطباشون مریض ببینید!تا ندیدید باور نکنید!
دکتری که روز مشاوره از معاینه جدا است دکتری که میکه مریض بخای ببینی میگه عکس هست !! خودتون قضاوت کنید
کلا اگه مطب دکتری رفتین همه کاراش عالی بود هم شک کنین چون نمیشه یه دکتر همه کاراش عالی باشه مگه کار خراباشو یه روز دیگه قایم میکنه

در نهایت حرفای من اصلا این نیست که دکتر بدی هستن یا. بخام به بچه هایی که با ایشون و اوشون عمل کردن جسارت کرده باشم ولی خداییش شورشو دراوردن!تبلیغ هم جوانمردانه کنید نه این طوری
سلاااااااااااااااام تاپیک جدید مبارک مانی متاسفانه این تاپیک و با چت روم اشتباه گرفتن کاربرای جدید به هرحال کار خودشونو سخت میکنند مانی اگر جای شما بودم این تاپیک ومیترکوندم چون فکر کنم 1 صفحه مفید نمیشه پیدا کرد واقعا بچه ها هنرمندن 153 صفحه جلو رفتن زمان ما هر هفته 5 صفحه جلو میرفت ولی الان
Angry smiley turning red
به به ببین کی اینجاست زهره دوست خودم

انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
زهره جان کی هست حالا این دکتری که براش نا جوانمردانه تبلیغ میکنند؟بگیدما هم حواسمون رو جمع کنیم.
مامان نونو جان مقدمتان گلباراان شما رو از تاپیک ٢.٥ میشناسم، خیلی تعریف مماختون رو شنیدم،میزاری عکس قشنگرو؟؟؟
زهره جان منم با این حرفا موافقم. من واقعا از یه ویژگی خاص احمدی خوشم اومد اونم این بود که ازین جنگولک بازیا نداشت. من یه نمونه دیدم که تازه بخیه کشیده بود . یکی که 6 ماه بود عمل کرده بود. یه پسری که وقت عمل گرفته بود. دو نفرم واسه مشاوره. عکسم زیاد نشون نمیده می گه هر دکتری تعدادی کار خوب داره که به عنوان نمونه نشون مریض بده. فقط هم 3 تا کار نشون داد. یکی یه مورد شبیه بینی من. دو تا هم قبل عمل این مریضایی که دیدمشون. خیلی واقعی بود همه چیز. و واقعی که باشه ما آدما ایرادگیر می شیم. اون نمونه 6 ماهه ای که گفتم چون بینی بعد عملشو دوست نداشت یه سری قبلا با دکتر دعوا کرده بود، حسابی، 4 ماه هم بود که نیومده بود، اما با این حال دکتر واسش آمپول نوشت، رفت زد، اومد ، واسش چسب زد. ساپورتش عالی بود. درسته مریض ناراضی بود اما بینیش اون چیزی که تو ذهنش بود نشده بود. تنفس و قرینگی و این مسا یلش اوکی بود. پس دکتر می تونست اصلن بهش محل نده. اما این کارو نکرد. من نمی خوام تبلیغشو کنم اما واقعا ، این چیزام مهمه. کما اینکه خیلی از معروف ها با همین سرکوب کردن و محل ندادن معروف شدن. البته همه چیز استثنا هم داره.....،
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
شامانا یکی از فامیلای دور ما یکی دو سال پیش رفت پیش خاص احمدی ترمیم کرد(من هنوز ندیدمش البته) گونه هم گذاشت حالا نمیدونم احمدی براش انجام داد یا نه.احمدی قبلنا خیلی سال خرم آباد بوده
2810