2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
سلام سلام به به مامان نونو جون
چیکارش داری مماخ به این قشنگیو آخه... بزنم به تخته واقعا آدم فکر میکنه یه دختر هجده ساله عکسیده یه اسپند دود کن برا خودت

دوست جونایی که عمل نکردید یه چیزی بگم؟؟؟؟
ببینید من اون زمان که عملیدم اومدم تو تاپیک هیچکس باش عمل نکرده بود فقط لی لی بود که اونم نمیومد تاپیک من دکترم رو خارج از تاپیک پیدا کردم و بعدشم همینجا گفتم تو مشاوره، هیپنوتیزم شدم و واقعااا به من حس اطمینان داد هنوزم به خیلیا که تو پ خ ازم دکتر مطمئن میپرسن میگم خودم کاملا از بینیم راضی نیستم اما هنوزم دکتری پیدا نکردم که بگم کاش با فلانی عملیده بودم همشون کاراشون صد در صد پرفکت نیس، خودتون هم که میدونید من اصلـــــــا رو دکترم متعصب نیستم تا کوچیکترین ایرادی مماخم پیدا میکنم میام تاپیک میگم، به نظرم این همه پول دادیم یه دکتر وظیفه اشه بینی بی ایراد دربیاره، تا حالا هر چی کار بد هم تو مطبش دیده بودم اومدم گفتم، ولی حرف من اینه که آهای شماهایی که نمیتونید به همچین دکتری اطمینان کنید که نمونه نشونتون نمیده چرا بهش فکر میکنید اصلا؟ این همه دکتر خوب! بخاطر خودتون میگم چون بعد عمل هر مشکلی پیش بیاد هی خودتون رو سرزنش میکنید با دکتری عمل کنید که واقعا بتونید مماختون رو با خیال راحت بسپرید دستش، همـــــین!!
واما چند پند از من:

تا یکسال هیچ تصمیمی درباره بینیتون نگیرید واقعا کلی تغییر میکنه که خودتون باور نمیکنید

ماه 3-4 زشترین حالت بینیهاتونه

هر مشکلی از ماه 5 به بعد داشته باشید تا یکسال وبعداز یکسال میمونه منظورم اینکه به فکر باشید بعداز 5ماه که ایرادای اصلی خودشو نشون میده
انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که نمیدونم از کی حرف میزنید,اما اگه منظورتون نادریانه باید بگم اصلا از عکسای سایتش خوشم نیومد,دلمم با اونایی که عکسشون اونجا بود سوخت
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
سمی سبکش طبیعیه البته با قوس ملایم.من فعلا تقریبا راضی ام حالا برای نظر قطعی دادن زوده ولی از انتخابم راضی ام.یزدانفر خیلی واسه مریضش ارزش قائله هیچ وقت یادم نمیره اولین باری که واسه مشاوره رفته بودم بعد از اینکه اومدم بیرون از اتاقش یه دختره رفت تو که اسپیلنتشو برداره یکم که گذشت دکتر درو باز کرد منو به اسم کوچیک صدا زد گفت عمو بیا تو این مریضو ببین میخوام اسپیلنتشو باز کنم!! منم رفتم کامل دیدم بعدشم بهم گفت میخوام که حالا راحتتر تصمیم بگیری.این واسه من خیلی جالب بود بخصوص وقتی دیدم یه سری دکترا علی رغم کار خوبشون مریضاشونو حتی توی سالن قایم میکنن و یه جو وحشتناک امنیتی توی مطباشونه.به نظرم دکتری که به خودش مطمئن باشه همچین کاری نمیکنه

من استخونی غضروفی بودم(پرکار) عکسم صفحه ۵ هست
صحبت از بچهایی که عمل کردن نیست !! چرا الکی مظلوم نمایی میکنید!!!
برید این پانصد صفحه اخیرو یه نگا بندازید. میبینید که حداقل ده تا کاربر اومدن میگن تو مغازه ارایشگاه همه جا عملی عالی از اوشون دیدیم. قبل اون هم برید 2.5 ببینید همین سناریو. با ایشون تکرار شده بود !! اونا که. منظور من بودن خودشون میفهمن
سیما جون دکتر خوب وظیفش اینه که رو راست باشه و چیزی برای پنهان کردن نداشته باشه........من و بقیه دوستانی که به نادریان فکر میکنیم نیاز داریم اونقد نمونه ببینیم که یا منصرف بشیم یا بهش اعتماد کنیم............تو مشاوره خیلی از دکترها خیلی حرفا میزنن اما اینکه چقد بهش عمل میکنن مهمه.............درضمن خودمون عقلمون میرسه که به نادریان فکر نکنیمممممممممممم اما حتما از این هراس داریم که نکنه بعدا پشیمون بشیم و بگیم ای کاش نمونه بیشتر دیده بودیم و با اون عمل میکردیم.

به هر حال من اصلا نمیگم نادریان دکتر خوبیه یا بد.......فقط اینو میگم این کارش اصلا درست نیست

شما هم که میگی تعصب نداری............یکم واقع بین باش و. برای بقیه نسخه نپیچ
سیما ورم بینی منظور من نبود ایرادایی مثل تا به تایی -بلندی ارتفاع بینی -جای غوز و.....

بینیهای عملی از ماه 5 به بعد ورم تیغه ها ازبین میره ولی تازه ورم نوک بینی شروع میشه که تازه شروع ورمه که فکر کنم تا 1/5 بعد ازعمل هم ادامه داشته باشه من الان که 1سال شده صبحها کلی مماخم ورم داره ولی
باید صبر کنیم

بچه ها تا بوده محیط تاپیک همینطوریه هر سری ی دکتری رو بورسه ودر نهایت این تاپیک فقط برای معرفی دکتراست کسی شخصی رو به اجبار وزور که دکترشو معرفی نمیکنه از قدیم گفتن شنونده باید عاقل باشه وششماها باید خودتون از نزدیک کارای دکترارو ببینید من خودم 8ماه مطب گردی کردم والان هم خیلی راضیم ولی کلا سلایق متفاوته مثلا من خودم عاشق بینی فانتزیم و بینی طبیعی دوست ندارم پس اینجا سلیقه ها متفاوت میشه

انسان هم میتواند دایره باشد و هم خط راست . انتخاب با خودتان هست :

تا ابد دور خودتان بچرخید یا تا بینهایت ادامه بدهید...
مینا؟؟!! فکر کردم به عنوان یه دوست میتونم راهنماییت کنم! کلا نه این دکتر، هر دکتر دیگه
میگم با کسی عمل کنید که بتونید بهش اطمینان کنید همین! مگه گفتم کار خوبیه یا بد؟ من که بخودت گفتم وقتی کار بد دیدی از نادریان بیخیالش شو چون این استرسه تا یه سال بعد از عملت هم همراهته که نکنه منم مثل اونا بشم
اخه سیما همه دکترا کار بد هم دارن.............اما باید تعداد بدها رو با نمونه های خوبشون مقایسه کنیممممممم.......من کلا تعداد نمونه کمی از نادریان دیدم برای همین میترسم بعدا پشیمون بشم که چرا نمونه بیشتر ندیدممممممم
بچه ها خدایی بیاید با هم ملایمتر صحبت کنیم،وقتی روی صحبت با همه هست نباید از هم ناراحت بشیم،اینجا قصد همه راهنمایی کردن و راهنمایی گرفتنه.
دوستانی که عمل کردین خط روی پره ها یا روی تیغه از همون اول معلوم بود یا با گذر زمان هویدا شد؟اگر زمان می خواد چقدره؟
امیدوار :)
نمیدونم الان اگ بگم کسی دکتر نیازی رو میشناسه یا باش عمل کرده یا کسی رو اینجا میشناسه باهاش عمل کرده باشه یا هر چی که دکتر نیازی داره,میشم اسپمرو دعوام میکنین یا نه:l,ولی خوب میگم:l
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
2810