2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
نادیه جون یعنی می گی من که می خوام فقط ایراد بینیم رفع شه خوبه ؟ إز لحاظ تنفس کسیو دیدین که مشکل داشته بأشه ؟ اونی که میگی زشت بود یعنی بینیش تو این ٣ سال تغییر شکل داده بود یا از اول زشت بود ؟ تو رو خدا ببخشید انقدر سؤال می پرسمااااااا
دکتر برزنجی- 25 بهمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مامی اریو جون .

مامان هلیا شما پیش کی عمل کردی؟
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
عزیزم .میگفت اوایل بهتر بود ....ببین رک بگم دماغاش ظرافت زنونه ندارن اکثرا ....کارش برای آقایونه .بیسته .از نظر انسانی ودکتری ماهه.من دیگه ریسک نکردم بین کدوم گروه عملاش باشم ایا

دوستان رو نظرات من تصمیم نگیرین حتما چند بار برین وببینین ونمیخام در حق دکتر ناحقی کنم من خیلی حساسم وسخت گیر بخصوص که بینی فعلی بد نیست.ضمنا خیلی محتاط وترسوئم تو این مورد...سلیقه ها هم متفاوته
.
مرسی عزیزم ، راستی من یکی از دوستام با کوهستانی عمل کرده قبلشو ندیدم ولی میگفت مشکلش فقط قوز بوده کلا هم بینیش کوچیک بوده راضی بود در کل ولی می گفت دختر عمش باهاش عمل کرده راضی نیست ولی دقیق نمیدونم چه مشکلی داره، امیدوارم کمک کرده باشم
دکتر برزنجی- 25 بهمن
یعنی حلاک اون توجه و جواب دادن شماها هستم
تازه واردها چه توقعی دارید یه نگاهی به تاریخ عضویت من بندازید تازه خیلی وقت هم هستم اینجا اگر جواب نمیدن شاید نمی دونن
برا بار سوم می پرسم وکیلم
قناعت پیشه،یزدانفر،سامی،نادریان،شیروانی،زینعلی کدوووووووووووووووم عایا تورو خدا یکی کمک بده خسته شدم بینیم گوشتیه یه بینی طبیعی ولی شیک و بدون ایرادات تنفسی می خواهم هر کس عکس داره بزاره از قناعت پیشه و یزدانفر راستی بینی که من میپسندم مثل بینی جمره تو سریاله لطفااااااااا اگه میدونید کمک کنید
❤️
بچه ها امروز 45 روزه که عمل کردم، به نظرتون اشکالى نداره به صورتم پنکک بزنم؟؟؟
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
www.ninipushak.loxblog.com
سلام
لی لی چطوری؟؟ چه مشکلی واست پیش اومده
مگه اون قسمت ورم نبود؟ الان از عملت چقد گذشته؟
دوست منم با نادریان عمل کرد . الان اونم میگه یه مشکلی مثل تو داره . اما اون سوراخ دماغشم باهم فرق داره یکم.
ممنون فندوق شکن، من میخواستم رو بینیم هم بزنم، یعنى اشکالى نداره؟؟
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
www.ninipushak.loxblog.com
2810