2777
2789
سایناSاخه تو سایت پروفایل شوهرم زده ۵۹تومن دیگه واریزی آخرهولی از نمایندگی شهر زنگ زدن ک باید ۱۵۶بری ...

شماچقدرواریزکردی تاالان ؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بایدپول دادی باپولی که بابت اقساط بهتون دادن ازقیمت ساینا کم کنی  امااگرمادران واریزکنی میخوری به افزایش قیمت وبایدمبلغ جدید ماشین که 414تومن میشه بپردازی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سایناSاخه تو سایت پروفایل شوهرم زده ۵۹تومن دیگه واریزی آخرهولی از نمایندگی شهر زنگ زدن ک باید ۱۵۶بری ...

تو رو خدا برو کانالو ببین

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

به قرآن چند سال بود بابام تلاش میکرد یه ماشین بگیره  با قرص و قوله و اول از همه کمک خدا تونست یه دویست چمع کنه یه پراید گرفت... نمیو

نمیدونی من چقدر خوشحال شدم واسه همین ماشین هیچ چیزی انقد نمیتونست خوشحالم کنه.. الهی شکرت بابام تونست بخره... ان شاءالله همه بتونن به خواستشون برسن.. ولی واقعا سخته پول جمع کردن

تاپیک اخرمو گزارش میزنی عزیزم؟ مرسی❤

ایندفعه میزنم اماگزارش الکی باعث تعلیق کاربری خودمون میشه