2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها...
2 هفته پیش که رفته بودم براى تعویض چسب پیش دکتر، با 2 تا انگشتش حالت نیشگون رو تیغه ى بینیم فشار داد و گفت هر 2 ساعت این کارو انجام بدم..
حالا از اون روز جاى یکى از انگشتاى دکتر به صورت فرو رفتگى مونده!!!!!!!!!!!
چىکار کنم؟؟ کسى تا حالا این جورى نشده؟ میترسم بمونه؟
DesiSmileys.comپوشک ترک، دستمال بچه، پودر و قرص و نمک ظرفشویى Finish, پودر لباسشویى Areal................. خودتان مقایسه کنید.....................
www.ninipushak.loxblog.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عطی تا حالا سه بار رفتم 4شنبه ها اما خداییش تک و توک نمونه دیدم......اگر فکر نادریان نیفتاده بود تو سرم حتما با سجاد عمل میکردم

الینا................سبکش طبیعی و نیمه فانتزیه.....هرچی به صورتت بیاد.......اما کاراش تمیزه و کجی و نامتقارنی خیلی کم دیدم

نیلوفر ابی..............عزیزم من خاص احمدی رو زیاد نمیشناسم
مامی هلیا / دکی واسه من چپم و 1بار فشار داد جاش نموند . بزنگ به دکترت بگووو . اما اگه تازه اینکار و کرده احتمال زیاد جاش میره .
سمیرا / معلومه که اونا تاثیر - داره رو ورم بینی . کم بخورشون .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
نگارینا من دوست مامانم کلی تعریف دینی رو می کرد،می گفت بیشتر از 10 تا نمونه ازش دیدم که خیلی طبیعی بودن،ولی باید بهش بگی طبیعی می خوام وگرنه می زنه تو در فانتزی و سربالا
الینا انحرافم بیشتر داخلی به نظرم میومد ولی بعد فهمیدم از بیرونم کج بوده!البته با ارایش اوقدرا معلوم نبود
امیدوار :)
سلام دوستان منم تازه اومدم ولی میخوندم تا حالا ..... بچه ها من خیلی عجله دارم اردیبهشت عروسیمه ، دکتری که انتخاب کردم برزنجیه ، مریم ف رو دیدم ، کارای سایتشم دوست دارم ، نادیه هم خیلی تعریف کرد دیگه مطمئن بودم امممممااااااا دیشب نادیه خیلی نگرانم کرد ، نادیییییهههههه جوووون میشه بگی کسایی که دیدی چه مشکلی داشتن ؟ تنفسشون چه طور بود ؟ خودشونم ناراضی بودن ؟ اونی که میگی گچشو برداشت چی جور بود ؟؟؟ میشه کمکم کنی ؟؟؟؟
دکتر برزنجی- 25 بهمن
دوستان ببخشید که نگرانتون کردم .من کلا ادم حساسیم ..دیشب خیلی فکر کردم ..اگه توقعتون از عمل بینی رفع ایراده برزنجی گزینه خوبیه من تازه فهمیدم که توقعم بیشتره ومنتظر تغیی رات مثبت تو چهره هم هستم .به ادعای مریضای دیروز برزنجی چهرشون هیچ تغییری نکرده.یه 3ساله هم که زشت بود ....قبلشو ندیده بودم ......اما اصلا قابل قبول نبود .اصلا

همه مریضای برزنجی از نظر تنفسی راضی بودن
.
2810