2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام صبح بخیر، من 12 روز از عملم میگذره و بعد از یک هفته که قالب رو برداشتم تنفسم از بینی مثل قبل عملم شد. بینیم الان خیلی تورم داره هم قسمت تیغه و هم نوک بینیم ولی با وجود اینکه به نظر خودم و اطرافیانم خیلی نیاز به عمل نداشتم ، همین الانم تغییراتم محسوس هست و کلا" فرم بینیم عوض شده و با ورم هم خیلی نسبت به قبل خوب شده عملم که بسته بود و پره های بینیم از پایین یه کوچولو برش خورد و هرطرف دو تا بخیه داشت که الان اصلا" جاش معلوم نیست و تا خودم نگم کسی نمی فهمه و میگن معلوم نیست.. در کل از فرم بینیم خیلی راضیم و همون چیزی که میخواستمه. حالا یه سوال زیر گودی چشمام هنوز دو نقطه کبوده الان چیکار کنم که اینا هم زودتر محو بشن من کارمندم و با مقنعه خیلی جالب نیست ...؟؟؟؟؟؟؟
سلام مژگان جون مبارکت باشه من سه روزه عمل کردم و خیلی سردرگمم میشه راهنماییم کنی مخصوصاً درباره بخیه هات که از روز اول چیکار کردی باهاشون چون عمل منم دقیقاً مثل شما بوده ولی ترسیدم و نمیدونم باید چیکار کنم
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
نه هموناییکه گوچولو کنار پره هاست من اصن بخیه از نزدیک ندیده بودم نمیدونم چیکار کنم بخیه های داخلیم که هنوز چون تامپون دارم معلوم نیستن
سارینا به بخیه های پره دست نزن و فقط بعد سه چهار روز با گوش پاکن یکم بهشون الکل بزن، من روزی که میرفتم قالب رو بردارم از هر طرف یکی از بخیه ها افتاده بود و دو تای دیگرو تو مطب با پنس نگه داشت منشیش و با یه تیغ برید به همین راحتی و بعد از یکماه ونیم برای بخیه داخلی میرم تا خود دکتر بکشه البته یکیشو و گفته یکیش خودش می افته
مژگان جون اگه اربترومایسین بزنمم خوبه؟ تمیز میکنه، یکمم درد دارم راستی تامپونت مشخص بود از رو؟ من چیزی نمیبینم،ببخشید انقد سوال میپرسم راستی برا روی کبودیات اگه الوورا و اب کرفس مرتب بمالی معجزه میشه سریع خوب میشه
بنفشه چون من اون قسمتایی از کبودیام که معلوم بود(زیر چسب و اینا نبود) اره داره خوب میشه ولی زیر چسبام انگاری کبوده که اونم اخر هفته که اسپلینت و بردارم معلوم میشه