2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015701 بازدید | 66529 پست
دوستان عزیزم خواهشا بهم جواب بدین.ماشالله همه استادین من وقت عمل با دکتر محبی گرفتم ولی دودلم.تورو خدا راهنماییم کنین به نظرتون میتونه این بینی رو خوب در بیاره.ممنونم که وقت میزارید جواب مدین http://8pic.ir/images/kgotld2q05ppi8ffqf8h.jpg http://8pic.ir/images/s13fzq3evgb7f7ixkems.jpg من فقط میخوام کمی سرش جمع بشه. و به هیچ عنوان فاصله لب و دهنم زیاد نشه. مرسی که راهنمایی میکنید
مهرسا هم خدایی داره
بنفشه جون آخه من بی حسی عمل کردم نباید انقد حالم بهم بخوره. در کل واسه کساییکه از این و اون شنیدن عمل بینی راحته و این داستانا باید بگم به اون راحتیاام نیست بچه ها خدایی اگه دمبال یکم تغییر هستین عمل نکنین خدایی سختی من اگه تصمیم بهرعمل دارن همه اینارو بجون بخرین سخته سخته سخت
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رها جون من چادریم چادر سرم بود من با همه دخترای اونجا حرفیدم شاید با هم حرف زدیم اما همو نمیشناختیم عزیزم:-) Rezy عزیز خواهش میشه عزیزم...من فقط اطلاعاتی ک درباره دکترم دستم اومد نوشتم:-) من چون عجله داشتم اصرار کردم زود برام وقت بزاره اما تا ۱۶ هم.پر بود... شدم عمل سوم... بده!؟؟ بچه ها من استرس گرفتم
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
مهرسا جون ب نظرم محبی برا شما خوبه بینیت گوشتی نیست... منم اول پیش محبی میخواستم برم اما دیدم بینی منو نمیتونه در بیاره...اما برا شما بینیت خوبه ب نظرم... حالا بازم بیشتر تحقیق کن عزیزم
سارینا من شنبه عمل کردم عملم خیلی راحت بود نه کبودی داشتم نه خونریزی از روز سومم که تامپونمو کشیدم از بینیم نفس می کشم البته از یه هفته قبل عمل کلی آب هویج خوردم و از این کارا کردم ولی بازم تعجب می کنم میگی درد دارم چون من روز عمل تا شبش همش خواب بودم بچه ها من روزی که تامپون کشیدم آمپول بتامتازون عضلانی زدم برای چی بوده؟
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
مهرسا جونم همه همین فکرو میکنن ... بخدا منم استرس دارم اما ب رو خودم نکیارم... زیاد حساس مباش من توکلم به خداس... :-) شما هم همیجوری باش... ایشالله هممون بینی هامون خوشگل و باب میلمون میشه...:-) چرا هیچکس منوووو دلداری نمیدههههه من عمل سومممم چیکار کنمممممممم؟!!!!!
فاطیما من از یه هفته قبلش کلی غذاهای مقوی خوردم ولی شب عمل ساعت ۸ سوپ سبک خوردم آب آناناسم نخور حتی تو روزای اول عملت از همین الان روزی دوتا لیوان آب هویج بخور خیلی خوبه بعد از عملم پرستارا به مامانم گفته بودن بهش آب هلو بده از روز دومم آب کرفس با هویج و سیب میخورم
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی
اخه دکترم میره سفر برا همین تو روز سه تا عمل گذاشته... خودم بهش گفتم دکتر اگر فک میکنی خسته میشی عملم نکناااا گفت برو بچه خیالت راحت خسته نمیشم اها پس اب هویج بخورم ... هلو هم روز دوم ب بعد... باشه عزیزم مرسیییی