2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست
فاطیما جان واقعا ممنون بابت گزارش از مطب گردیت ؛باور کن همین اطلاعاتی که دادی خودش کلی قوت قلبه برای کسایی مثل من که یکی از انتخاباشون همین دکتره ولی راهشون دوره؛ راستی قیمت چند داد؟ رها جان یعنی دکتر خودش تا مهر دیگه نوبت عمل نداره یا شما خودت خواستی مهر باشه؟؟؟ یعنی فاطیما اگه منم تا آخر این ماه بتونم برم مطبش برا شهریور بهم نوبت میده؟؟؟ نلی جان چه جالب!!! منم الان تمرکزم روی سجادیان و یزدانفره! که البته اگه کار سجادیان و یزدانفر یکی باشه دیگه چرا بیخودی چند میلیون بیشتر هزینه کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

rezy جون کاراشون ک یکی نیست ولی خوب سجادیان هم قابل قبوله یکم بینیاش پره هاشو بر میگردونه به سمت داخل دلمو میزنه ولی کاراش کلا تمیزه از یزدانفرم یه کار بیشتر ندیدم که خیلی خیلی طبیعی بود دیگه هیچی نمیدونم حالا هفته بعد برم ببینم چی میگه دوست داشتم بازم دکتر برم ولی دیگه دکتر کم ریسک نمیشناسم دکتر کوچک زاده و خاص احمدی هم کاراشون خوبه ولی اصلا قیمتاشونو اینارو نمیدونم و اینکه چقدر کم ریسکن
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
ok پس منم منتظر میمونم شما مطب یزدانفرم بری و نمونه هاشو ببینی , ببینم نظرتون راجبش چیه فقط لطفا به نمونه های گوشتیشم دقت کنین چون بینی من گوشتی غضروفیه یه مقدار پوست نوک بینیم ضخیمه! والا من تعریف دکتر کامروا رو هم از یکی از دوستام که کلی اهل تحقیق بود شنیدم و رفت پیشش عمل کرد..هزینشم کمتر از یزدانفره دوستان کسی از کار این دکتر کامروا اطلاعاتی داره آیا؟
rezy سجادیان ک کلی کار داره هم تو سایتش هم تو فیسبوک یکی از همکلاسیامم باهاش عمل کرده بود فقط همون مشکل پره هاشو داشت ک انگار برشته رو به داخل. بچه ها فدکتر امروز تا چه ساعتی هست؟ کلا فردیس کی هست از چه ساعتی؟ سعادت اباد ک همون یکشنبه چهارشنبس؟ ویزیتشم کسی میدونه؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
به نظر من کارهای سجادیان خیلی عالی بود یه نمونه دیدم تو مطب انقدر خوشگل بود که عاشقش شدم قبلش استخونی بوده و یه نمونه ی دیگه که قبلش گوشتی بوده هردو قشنگ بود به نظرم خیلی به خوش اطمینان داره ولی به ما اطمینانه صددرصد نمیده که متوقع نشیم به هر حال من که خیلی خوشم اومد و برای چهار مهر وقت گرفتم و تا بیست شهریور وقت نداشت از اون به بعد وقت میداد
فقط میخوام بدىونم کی گفته عمل بینی راحته کی گفته؟ هشت صبح با موسوی عمل کردم هم درد دارم هم حالم هی بهم میخوره هم خونریزی دارم چه کنم؟
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سلام رز ایشون اصلا آلبوم عکس ندارن که نشون بدن ولی من هر چی کار تو مطبش دیدم همه قشنگ بودن و در ضمن همه راضی هیچکس هم مشکل تنفسی نداشت البته به نظر من بینی رو خیلی کوچیک میکنه هر چند که الان مال خودم اندازه کوفته است چون خیلی ورم داره
سارینا حالت تهوع که مال دارو بیهوشیه خوبه که دارو ها از بدنت خارج شه اگه تو بیمارستان اینجوری بشی بت امپول ضد تهوع میزنن.دکتر بت باید مسکن داده باشه نداده؟برا درده دیگه خونریزیم مگه تو بینیت تامبون نیست؟از کجا میفهمی؟اگه زیاده از دکترتم یسوال بپرس.قبلش اناناس نخوردی؟خونو رقیق میکنه ها
سلام دوستان میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستید