2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
نیوشا جان: من از حافظی یه نمونه دیدم، منشی دندانپزشکم، فکر کنم 7 سالی می شه با حافظی عمل کرده. بینیش خوبه، افت نکرده، مشکل تنفسی نداره. منم می خواستم با حافظی عمل کنم اما تو تاپیک جراحی بینی ثانویه ، تو لیست سیاه بود. بعد هم شنیدم کار خراب داره، دیگه کنسل کردم نوبت مشاوررو. برای همین اطلاعات خاصی اعم از تعداد کار خراب، تنفس، پروتز مصنوعی، افت و ... ندارم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنج تا اسم تو لیستم هست که دیگه وقت نکردم بیشتر درباره شون تحقیق کنم ناخوداگاه دارن حذف میشن خالقی نجات پور آبرومند شهرام رضایی عامری
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
سارینا من مطب شهرام رضایی رفتم. درباره ی نیمه بیهوشی گفتم. گفت نه اذیت می شی، الان که می گن حتی تو بیهوشی کامل گاز بذارین زیر چکش بعد چکش بزنین به بینی،که رو ضمیر ناخودآگاه مریض اثر نذاره. داشتم بالا می اوردم. دوتا نمونه دیدم یه بینی دراز، با خط پره ی وحشتناک ، برای صورت دختره بزرگ، اصن یجور بدی بود. خراب نبودا، ولی خیلی بیخود بود. یه نمونه دیگم گفت بینیش گوشتی بوده، کل بینیش از ورم بزرگ نبود ،که بگی اوکی ورمه، بینی پوستش باد داشت. نچسبیده بود به استخون. واسش امپول نوشت بخره بیاد بزنه. قشنگ حس می کردی نچسبیده. از ننفسا راضی بودنا ولی کلا اینا چیزایی بود که دیدم. مطبش هم که با یه دکتر زنان یه واحده، هی باید از همه ی زنا که با شوهراشون اومدن چک اپ زنان بپرسی ببخشید شما بینیتونو عمل کردین؟ اینجا؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
ممنون بچه ها کمک بزرگی کردین اتفاقاً به این دوتا بیشتر امیدوار بودم که الان احساس سبکی میکنم و باهرکی عمل کنم بعدش افسوس اینارو نمیخورم!!!!!
دکتر رحمان موسوی، ١٦ مرداد، بینی قبل از عمل کوتاه و گوشتی بدون غضروف
مرسی قمرجون اخه من تهران نیستم سخته هی بیام تهران و اینکه هردوشون بهم اطمینان دادن اونطوری ک میخوام برام در میارن درضمن نمونه هم بود شما بین محبی و نادریان کار کدومشونو بهتر میدونی؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
نیلوفر جان کاملا سلیقه ایه...من کاری از محبی از نزدیک ندیدم...هرچی دیدم عکس بوده...ولی همون عکسارم جز یه مورد رو نپسندیدم...نمیتونم بگم کدوم بهتره ولی من با توجه به سلیقه خودم کار نادریان رو ترجیح میدم...فقط ازنظر فرم...از نظر تنکنیک جراحی هیچی نمیدونم درمورد محبی... اطمینانو اکثر دکترا میدن...جلسه اول مشاوره معمولا هیپنوتیزم میشه ادم ولی تو رفت و امد بیشتر یه نکته های ریزی دستت میاد که نظرتو ممکنه عوض کنه...بازم میل خودته ولی من باشم یه ماه میام تهران میمونم دوهفته هر روز وقت میذارم میرم مطب میشینم دوهفته بعدشم میذارم واسه عمل و مراقبتاش بعد با خیال راحت برمیگردم
وای بچه ها تورو خدا کمک کنید ،زیر گچ خواهرم وحشتناک میخاره ،چی کار کنیم؟نمیخوایم بریم مطب ،چون دکتر میگه بیا گچ رو ورداریم و ما میخوایم تا چارشنبه باشه،،،
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
بچه ها من دیروز رفتم مطب محبی نه برای خودم برای دختر داییم که از خارج امده اولا که بینهایت شلوغ بعد 4 نفر دیدم که بینیشون بعد عمل هنوز یه مقدار کجی داشتو به گفته خودشون انحراف داشتن و صاف نبود که این بعد دقیقا یکیشون برای امروز صبح وقت ترمیم داشت حالا فردا میخوام برم مطب مجلسی و احمدی بچه ها چیکار کنم موندم این دختر داییم کجا ببرم ای خدا امانت دستم دارم از اضطراب غالب تهی می کنم
السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین اقا جان منتظر معجزت تو زندگیمم .
نادریان چقد گرونه.....14 میلیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشهدی ام.بینی استخونی قوزدار.راهنمایی کنین. لیست:امیرآروین سازگار/برزنجی/یزدانفر/نیکبخت/موسوی/غلامرضااحمدی/کامیابی/امیدابراهیمی
2810