2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015700 بازدید | 66529 پست
نمیشه گفت فانتزی بود بیشتر به طبیعی میخورد کلا بینی قبلش هم خیلی داغون نبود.ولی با اینکه 2 هفته بود عمل کرده بود انگار نه انگار کبودی اصلا جای بخیه اصلا
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جان: در سایت آپلود بالا ، choose a file رو بزن، بعد عکست رو انتخاب کن، و بعد شروع آپلود رو کلیک کن. صبر کن. بعد یک جدول از لینکها بهت می ده، لینک اول رو کپی کن، و اینجا برای بچه ها paste کن.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
کتی جون من یه بار مطب تاج الدینی رفتم. ٢-٣ تا نمونه بیشتر ندیدم. خیلی طبیعی بود کاراش و از اونجایی که من بینی شیک می خواستم، خیلی زود خط خورد از لیستم. غیر از ارتفاع زیاد، ایرادای دیگه ش یادم نیست ولی حتی برای طبیعی پسندها هم به نظرم خوب نبود.
سجادیان کاراش عالیه هم تمیزه هم خوش فرمه دلیل اینکه الی نپسندیده اینه که فانتزی کار نیستش یه نمونه فانتزی دیدم که تازه نبود قوسش زیاد بود وخود دختره اینطوری خواسته بود که من دوس ندارم اما به خودش بسپاری عالی در میاره
دوستان عزیزم اینو بدونین که سلیقه ها فرق میکنه اگه یکی میگه فلان دکیو نپسندیدم دلیل بر این نیست که شما هم بگین کارش خوب نیست اگر بینی گوشتی دارین و تمیز و شیک میخواین بشه و طبیعی با یه نموره قوس کوچولو که با توجه به خواستتون انجام میده حتما یه سر بهش بزنید پشیمون نمیشید من با اینکه بهم گفته 40%بهتر میشه و ریسکش بالاس
ولی قبول کردم که این ریسک و انجام بدم چون تا اونجاییکه بتونه جم میکنه یه نمونه گوشتی بود که دختره عکس قبلشو بهم نشون داد یه بینی تو مایه های شاهگوش (فرهاد اصلانی) که برای یه دختر بسیار بزرگه دکی گفته بود خوب نمیشه اما خیلی خوب بود و خودش با اینکه شدیدا ورم داشت و دو هفته بود عمل کرده بود راضی بود