2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زیاد تو ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 109 پست
اره حرفای خانوادم روم اثر دارن ولی اگه ۲۳ زیاد نیس چرا خواستگارام کم شده حتی کیفیت خواستگارام اومده ...

خوب ، تو این چند سال اخیر اوضاع اقتصادی خیلی بدتر شده ، حتی من چند روز پیش اعلامیه رفته بودم چاپ کنم اونم شکایت داشت و می گفت قبلا کلی کارت عروسی و .. چاپ می کردیم الان دیگه نیست . درسته اختلاف سن سلیقه ای هست ، اما خوب تو هم سلیقه ای داری برای خودت ، ولی به نظرم بیشتر از اینکه به درونت توجه کنی به حرفای اطراف توجه می کنی . من نمیگم چند سال زیاده و یا کمه ، حتی مواردی بوده ۱۵ سال اختلاف سنی داشتند  و یا هم سن بودن و یا دختره بزرگتر بود ولی خوشبخت شدن ، این بستگی به روحیات فرد داره . خوب الان از سال ۹۷ تقریبا کرونا اومد ، بعدش تورم ، جنگ و هزار تا مصیبت ، پسرهایی که شغل دارن ، کمتر شدن ، اونایی هم که دارن ، تو این تورم جرات ندارن، ولی خوب تو در سنی نیستی که احساس پشیمونی کنی . من پسرم و بهتره بگم پیر پسر و ۴۰ سالمه ، خوب بنا به دلایلی مجردم . 

۲۳ سال تو میگی زیاد! 

در مورد اومدن یا نیامدن خواستگار ، خوب این ها بنا به اتفاقه ، حالا شاید بیاد شاید نیاد ، مهم اینه که تو هم خوشت بیاد . نه اینکه از روی ترس که مبادا این آخریش باشه و دیگه نیاد،  تن به ازدواج بدی . البته اگه خوشت بیاد ، خوب ازدواج کن . البته هر شخص باید مشورت بگیره ، از دوستان و والدین و حتی برادر ، و در مجموع عقل و احساس و تجریه دیگران و نظر دیگران رو هم تحت نظر داشته باشه و نه اینکه خودسر باشه،  

یکی اینوری می افته و یکی اونوری 

به نظرم زیاد تحت تاثیر اطراف هستی ، البته باید نظرات اونها رو هم گوش کنی و سبک سنگین کنی . 

اما در ۲۳ سالگی ، ترس ات بی مورده ، بابا تو الان سنت کمه !!!

میدونی چرا؟۱. میانگین سنی کاربران اینجا زیر ۱۸ سال هست۲. اکثرا محبت پدری ندیدن و فتیش شوهر سن بالا د ...

دقیقا دهنت گل 

رنو یه کالا می‌دونند که باید ترگل ورگل باشه و همیشه به آقا خدمات بده اما آقا در قبالش حمایت مالی بکنه بعد ی مدت که بگذره حوصله مرد کسل و سن بالا ندارند و دنبال شوهر جوونن 

آقا با همسن خودت ازدواج کن با هم تجربه کنید درک کنید همو 

تو همین نی نی سایت مینالن شوهرم قبلا رابطه های زیاد داشته و هنوز ادامه داره یا همدیگرو درک نمی‌کنیم چون اختلاف سنی زیاده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه حق با برادرته و این واقعیت جامعس نمیشه انکارش کرد وگرنه تو این سن نمی‌رفتن خاستگاریه دختر خ ...

دقیقا همینو میگه

میگه بایک پسر ۲۵ ساله بیکار ازدواج کنی بهترع

بابایی 🖤🥀
اره میگه دیر ازدواج کنه یعنی با صد نفر بوده و بعد تو متعهد نمیمونهخودش میدونه برای من گذشته مهمه

سن پایین هم ملاک پاکی نیست

تو همون دهه ۲۰ تا ۳۰ میتونی خیلی کارا بکنه

ینی ماکه ۳۷سالمونه ازدواج نکردیم خوب نیستیم؟😄

از نظر من پسر سن بالا یا سختگیره یا بلد نیست دل دختری ببره که مجرد مونده

و اینو توی خواستگارام دیدم

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم

8 سال کجا سن پدرته؟ 

اگر شرایط دیگه خواستگار اوکی بود مشکلی نیست

دیگه 23 سالتونه میتونین تشخیص درست بدین

به حرف کسی اهمیت ندین

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیخودمیگه داداشت شوهرمن۳۰سالش یوداصلاهیجوقت باکسیم نبودالانم خیای همودسداریم ۱۳سالم اختلاف داریم هرچ ...

کم پیدا میشه همچین موردایی

بعدشم الان جامعه فرق کرده شاید بخاطر همینه

بابایی 🖤🥀