2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015690 بازدید | 66529 پست
به دکتر گفتم چرا به مریضاتون امید نمیدین که خوب میشه ولی بعد عمل خیلی راضینو خوب در میاد گفت از نظر خودشون خوبه ولی از نظر من نه،،،،واقعا دکتریه که ریسکش کمه برای گوشتیا من مهر یا آبان عمل میکنم با ایشون چون طاقت گرما رو چسبو گچو ندارم
لطفا نگین سجادیان کار سایتش خوب نیست سلیقه ها متفاوته بچه ها خواهشا خواهشا فقط به حرفای تاپیک اعتنا نکنید برید ببینید حتما که نباید ویزیت بدید اگر خوشتون امید بعدا ویزیت بشید و به بینیهای تازه عمل شده نظر ندین و بدونین هنوز ورمه مخصوصا کلوملا که میگن جاش معلومه من قبلا عمل باز انجام دادم ولی باور کنید که جاش ابدا نمونده با اینکه پوست بدی دارم و دیر جوشمیخوره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا خود من بغل پره بینی چپم یه خال کوچیک داشتم که میخواستم وردارم یه دکتر که کارش خوب بود و یکی از دوستام بهم معرفی کرد اما متاسفانه خالمو برداشتو 4تا بخیه زد که اصلا نباید میزد جاش مونده خوب این پوست منه که از نوع بدی هستش دلیل بر این نیست که دکتره بده چون نمونه هایی که دوستم ازش دیده بود خوب بودن الان اگه بینی من از پره بخواد مثلا بخیه بخوره خیلی زشت میشه و جاش میمونه
سلام بچه ها بینی من بینی ضایعی نیستش.از نیمرخ هیچ قوزی نداره خودم از نیمرخ ازش بدم نمیاد ولی از تمام رخ دوسش ندارم دوست دارم کمی گوشتی هستش.دوست دارم کوچکتر و به خصوص ظریفتر بشه.یه بار عکس گذاشتم.سجادیان بهم گفت کلا از بینی و چهرت خوشم میاد با ینکه ایراد داره ولی فکر نکن یه بینی ظریف در میاد.یحیویم گفت بینی بدی نداری باید یکم جمع بشه و نوکش کوچک بشه که میشه.ولی من دوس دارم ارتفاع بینیم کمی کمتر بشه که میگن یحیوی اینکار نمیکنه.از طرفی میگن سجادیان ظریف کار نیست و بینی تو نیاز به ظریفکاری داره.کامیابیم ححرفاش نظرم جلب کرد کارایی که گفت میکنم همونی بود که میخواستم ولی از کارای مطب و عکسایی که نشونم داد زیاد خوشم نیومد.کمک کنید
نازیلا جان بستگی داره بینی ظریف از دید شما چه جوریه و از دید دکتر چطوریه اگه بینیت گوشتیه و کار تمیز و جموجور میخوای سجادیان خوبه ایشون عادت ندارن از بهبودی عمل و میزان رضایت چیزی بگن به کی گفته ظریف کاری نداره تا اونجاییکه بینی جا داره جم میکنه و اینو بدون بهتر از اون دکتریه که خیلی بیش از حد غضروف بر میداره تا جمش کنه و بینی فرو رفتگی و نازیبایی پیدا میکنه و احتیاج به ترمیمو بدبختی و نتایج ضعیف داره