2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015686 بازدید | 66529 پست
یچه ها من اومدم.البته 7:30 رسیدم خونه ولی دیگه جون نداشتم گفتم بعد افطار بیام خب اول از نیکبخت که اول رفتم شروع میکنم. ساعت 17:30 رسیدم مطبش تو درمانگاه یادگار بود ویزیت 20 تومن شانس بد من خیلی خلوت بود و مماخ عملی نبود فقط 2 تا خانم مسن واسه مشکل گوش شون اومده بودن خخخخخخ خیلی زود نوبتم شد دکتر برخوردش خوب بود و حس بدی بهش نداشتم ازش خوشم اومد مشکلای بینی و صورتمم گفت.هرچی پرسیدم جواب داد. گفت ارتفاع بینی تو یه کم کمتر میکنم.گفت پهناش خوبه دست نمیزنم. و قوزشو برمیدارم غیر مستقیمم پرسیدم که پروتز میذارید یا نه که گفت کی بهت گفته پرتز خوبه نه اصلا با بخیه و غضروف خودت پایه میذارم برات کلینیک مرکزی فرهنگیان عمل میکنه اگه بخواین کلینیک دیگه هم عمل میکنه تا اواسط مرداد وقتش پر بود.البته واسه این کلینیک.اگه کلینیک دیگه بخواین آزاده. رضایت نامه پدر میخواد واسه عمل.به دکترم گفتم نمونه چه جوری ببینم گفت همه میان همینجا.کامپیوتر و آلبوم نداشت نشونم بده موقع اومدن بیرون دیدم یه خانم و آقا نشستن که نوبتشون بود.دل و زدم به دریا سریع دختره رو گرفتم به حرف 2 هفته بود عمل کرده بود.بدون هیچ جای بخیه ای، کبودی دماغش خوب بود.ایرادی نداشت قبل عملشم دیدم.عکسشو نشونم داد.زیاد گوشتی نبود.همون بینی خودشو واسش رفع ایراد کرده بود و ترتمیزش کرده بود قیمت هم 2.5.خودشم خیلی راضی بود یه نفس بگیرم میام فدایی رو میگم
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
مهسا جون مرسی زودی فدایی هم بگو دختر
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بخوام راجع به نیکبخت بگم میشه بهش اعتماد کرد و اگه بقیه مطب گردیامم بکنم جزو گزینه هام هست.ولی هر هفته میرم تا نمونه ببینم تا مدلاش دستم بیاد
شرح مطب گردی : فرهنگ (ص 968) - غلامرضا احمدی (ص1031) - نادریان (ص1052) - نیکبخت (ص1079) - محسن فدایی ( ص1079)
خب میریم سراغ محسن فدایی مطبش که نمیشه گفت ولی ما میگیم مطبش، توی یه ساختمون پزشکان بود که همه دکتری توش بود.یه طبقه ساختمون و پارتیشن بندی کرده بودن داده بودن به دکترای مختلف یه اتاقش هم مال ایشون بود.اینم بگم که دم در ساختمون هیچ تابلویی از اسم و تخصص ایشون نبود. ویزیت 20 تومن آدرسش هم خ حبیب الهی اینجا هم اولش نمونه ای نبود.تا نوبتم بشه یه خانمی با پانسمان اومد که تازه عمل کرده بود فکر کنم یکی دو روز بود شایدم بیشتر زیر اون همه پانسمان و قالب چیزی معلوم نبود.ولی مشخص بود که سربالا نیست یکی دو نفر دیگه هم اومدن که فکر کنم با دکتر عمل کرده بودن.با هیچ کدوم حرف نزدم اینم بگم که دکتر واسه هر بار ویزیتش پول میگیره و ساپورت بعد عمل پولیه بالاخره رفتم تو دکتر زیاد سن نداشت فکر کنم چهل و داشت. برخوردش ید نبود.معاینه کرد.گفت اگه تصمیمت واسه عمل جدیه قبلش ارتودنسی کنی بهتره.تخصص دکتر جراح پلاستیک بودن تا اواخر مرداد وقتش پر بود و گفت اگه خواستی الان رزرو کنم و 500 تا 1 تومن بریز به حساب بعدشم اینکه خودش هیچ نظری رو اینکه میخواد بینیمو چه جوری کنه نداد و از خودم پرسید.خودم گفتم چیکار کنه. کلا اعتمادمو جلب نکرد و اصلا حال نکردم کلینیک ارم هم عمل میکنه حالا اگه سوالی هست من در خدمتم
آقا سروش عزیز من امروز پیش سجادیان بودم و با قاطعیت میگم که یکی از دکترای بینظیره چرا فکر میکنی عکسای سایتش خوب نیست همه باید بدونن که سلیقه ها متفاوته الان مهمون دارم بعدا شرحشو میام میگم
وای مهسا اینطوری ک گفتی از فدایی ترسیدم عمرا برم پیشش
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سارای تنها جون شما ترمیمی بودی؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
آقای سروش من هم از عکسای سایت سجادیان خوشم نیومد.محبی دو تا آقارو دیدم عمل کرده بود به نظرم خوب بود قوس نداده بود سر بالا هم اصلا نبود صاف و طبیعی بود.البته دخترا رو این مدلی عمل نمیکنه.
دوستان یعنی هیچ کدوم دکتری سراغ ندارید که تابلو نباشه بینی عملیه.قوس دارش نکنه.حالت کلیپسی پیدا نکنه سر بالا نباشه.از نمای پایین شبیه مثلث متساوی الاضلاع نباشه؟کمک کنید هرچی بیشتر می خونم سر در گم تر میشم
سارای تنها جان اینی که من رفتم اسمش محسن فدایی بود نه عارف!!! نیلوفرجان من اصلا نپسندیدم نیکبخت خیلی بهتر از اون بود
دوستان راجع به تاج الدینی هم اگه کسی چیزی میدونه بگه لطفا، ممنوننن
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن