2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
من از سجادیان 3 تا کار دیدم یکی گوشتی دو تا استخونی بعدم یادمه خود دکتر بهم گفت من اینقدر گوشتی عمل کردم که دیگه خسته شدم ! منظورش این بود که تبحرم خیلی بالاس شما خیالت تخت باشه ! که با این همه من خیالم تخت نشد . عکسای سایت هر دکتری هم هست میتونید به نقاط قوت و ضعف هر دکتری پی ببرید که درنهایت (به نظر من) کار سجادیان متوسطه با روابط عمومی بالا !
من تو مطب کامروا پیوند غضروف هم دیدم که بینی طبیعی شده بود من از کسی دفاع نمیکنم اما بهتره منصفانه قضاوت کرد بعد این همه مطب گردی خود من لااقل اینو فهمیدم که خوب مطلق نیست
27 مرداد، دکتر کامران کامروا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الی جان مهم اینه کسایی که باهاش عمل کردند راضی هستند حالا نمی دونم بیماراش را هیبنوتیزم می کنه یا واقعا راضی هستند من تا حالا نشنیدم و ندیدم کسی باهاش عمل کنه و ناراضی باشه و به شدت ریسکش بایینه
من جز انتخابهام هست جون بیس صورت خودم خوبه و یه بینی معمولی کم عیب و ایراد واقعا زیباییم را جند برابر می کنه ولی برای کسایی که بینی کم کار دارند و بینی wow میخوان کزینه های بهتری وجود داره
سارا اخه وقتی هر چی دماغ پرکار گوشتی برن چه جوری انتظار دماغ wow دارین،همونطوری که وقتی هر چی دماغ داغون میره مطب منافی چرا انتظار دارن دماغاشون.بشه wow
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
من یادمه سامی یه مدت اینجا شده بود خدا با هزار امید و ارزو رفتم مطبش دو تا نمونه افتضاح دیدم و بقیه هم کاملا معمولی خیلی تو ذوقم خورد اومدم کفتم یه سری شکشون برد که دروغ میکم بعدتر بقیه دوستان هم رفتند و دیدند جیزهایی که من دیدم
الهام جان ممنونم من امروز پول ریختم به حساب سجادیان و17 تیر وقت عملمه با این حرفها دارم دو دل میشم بینیم گوشتیه ونوکش غضروفیه گفته صددرصد تعغیر میکنی اما اینکه بینیت طوری بشه که همه بگن به به چه بینیه اینجوری نمیشه اما من ترجیح دادم با دکتر دیگه ریسک نکنم وبهش اعتماد کنم
کاکائو جان کاملا درست میکی عزیزم ولی ترمیمی ها by default توقعشون خیلی بایینه خود من فقط ٤٠ درصد بهبود بسیار خوشحالم می کنه اینکه بجه های ترمیمی می نالند از کمکاری و بی انصافی دکتره و اینکه وقتی ١٢ به بالا هزینه می کنی مسلما توقعت هم همون اندازه هست  
خوب مامان تاها یه جورایی ما هم همین بحثو داریم که ایا مثلا دماغ پرکاری که شما میفرمایید قابلیت wow شدن داره؟؟ اگه واقعا دکتری برای بینی گوشتی پرکار میشناسین که با هر بیسی دماغ wow در میاره بگید که من مخلصشم..البته غیر شیروانی
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
من خودم اولش که شروع کردم مطبکردی فکر کردم الان همه دکترها میکن به به بیا عملت کنیم خیلی خوب میشه ولی انقدر حرفهای ناامید کننده و منفی شنیدم و اشک ریختم باورم شد که باید فکر یه بینی زیبا را از سرم کاملا به در کنم نه اینکه سلیقه بینی زیبا را نداشته باشم ماشالا اکثر دکترها هم دنبال کیس های هلو برو تو کلو کمکار و راحتند 
کاکائو جان همین شیروانی هم به کار من نمیاد ببین جقدر من در این مورد بدبختم جون عیبی که بینی من داره بیوند غضروف میخواد و شیروانی بسته عمل می کنه ولی بینی کوشتی و ١٥ تومن اماده بی شک شیروانی بهترین کزینه هست
2810