2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015559 بازدید | 66529 پست
نازنین بیا بگو چرا با سامی عمل کنم. من اصلا ازش نمونه ندیدم بعد گفتم یک نمونه نشون بده یه نونه سوپر لوکسی که تو سایتش هم هستو نشونم داد گفت من نوک بینی ها رو یه جور در میارم که نه گرد بشه نه تیز. من گفتم دکتر این مثله منه گفت نه می خوام بگم من سلیقم اینطوریو خلاصه خسته بود فکر کنم ساعت 9:30 بود حال لطفا راهنمایی کنید اگر تو صفحات قبل در مورد تفاوت سبک نادریانو سامی چیزی نوشتید لطفا ارجاع بدید من برم بخونم. من اول تصمیم گرفتم با یحیوی عمل کنم بد دوستان تو این تاپیک بهم سامی و نادریانو معرفی کردن با یکی از این دوتا هم می خوام قبل عید عمل کنم حتما لطفا کمککککککککککککک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عطیه جون برعکس که پرستارش گفت خیلی خیلی ورم داری آمپول نزد و اینقدر هم سرش شلوغ بود که یادش رفت بگه کی بیاد آخه دکتر دیر اومده بود. شاید آخر اسفند یه سری بزنم ببینم چی میگه برای این نوک قلمبه!!
عزیزم قیمت پایش از ۷ تومنه یکی از دلایلی که یزدانفرو بهت پیشنهاد دادن این بود که خیلی سریغ برمیگردی به روال زندگیت چون ۱ هفته اسپیلنته ۱ هفته هم چسب و تموم دیگه هی نمیخواد پاشی بری ویزیت اخلاقشم خیلی خوبه.البته خودت باید ببینی کاراشو دوست داری یا نه.عکس من صفحه ۵ هست.البته اینم بکم بینیه من خیلی پرکار بودهر چقدر کم کار تر باشی بهتر میشی دیگه.
قیمت کمترم بخوای فرهنگ گزینه خوبیه.
صبا جان یه هفته وقت بزار برو از هر دوشون نمونه ببین. سامی رو نمیدونم ولی نادریان که 4شنبه ها باید بری. آخه بینی همش سلیقه ایه وقتی بین دو تا دکتر مرددی تنها راهش نمونه دیدن از هردوشونه.

فروز

+3

1392/7/23 11:42 ب.ظ

مرسی
توضیح دادم چند پست قبل :))))
از نظر خودم نیمه فانتزیه . البته نه الان که ورم داره
۱۲ شهریور عمل کردم

کارای سامی صورتو بانمک تر میکنه
نادریان شیک تر ، نازتر
جفتشون سلیقه ی خیلی خوبی دارن
فک میکنم سابقه جراحی سامی بیشتر باشه اما اگه اشتباه نکنم تخصص جراحی پلاستیک نداره
سامی هم بسته عمل میکنه هم باز
نادریان جدیدا فقط باز عمل میکنه
سامی سلیقه ی خودشو خیلی دخیل میکنه تو عملاش ، نادریان خواسته ی بیمارو + یه مقدار از سلیقه ی خودش
بعید میدونم هیچ کدوم ناراضی تنفسی یا مشکلات این چنینی داشته باشن
برتری سامی به نادریان در اینه که سعی میکنه با عمل بینی در حد امکان مشکلات دیگه صورت رو هم کم کنه. ( مثلا اگه بتونه فاصله ی لب و بینی رو کم میکنه اگه نتونه میگه ممکنه زیاد شه بعد از عمل )
برتری نادریان به سامی اینه که بینی ای که برات میسازه زیاد با تصوراتت فاصله نداره و احتمال اینکه از جاییش یا کلش خوشت نیاد کمه

کلا مقایسه ی سختیه چون من هردوشونو خیلی خیلی قبول دارم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سلام دوستان.من دو سال هست ک بینیمو عمل کردم بینیم هم استخونی بود هم نوکش گوشتی بود خیلی بزرگ بود الان خیلی راضیم فقط نوک بینیم احساس میکنم بیحسه ی خورده یا ی خورده سفته حس خوبی ندارم وقتی ضربه میخوره درد میگیره.پیش دکترم رفتم گفت بیا واست کورتون تزریق کنم ولی من ترسیدم ریسک کنم چون هیچ مشکلی نداره فقط نوکش یکم سفته.کسی هست همچین مشکلی داشته باشه؟؟؟
محدودیت هر کس به اندازه ی محدوده ی تخیل اوست
سلام نازنین جان. فکر کنم شما در مورد قرینه بودن سوراخهای بینی نادریان یکم شک داشتی. دفعه اول برای من خودش چسب زد و بقیه را خودم تا قبل از یک ماهگی احساس میکردم که سوراخام یکم داره نامتقارن میشه. وقتی پیشش رفتم هم برام پنبه گداشت و هم یه حالت ورزش مانند با گوش پاک کن و با این حال که سه خط درمیون انجام دادم الان کاملا متقارنه.