2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015575 بازدید | 66529 پست
بچه ها توجه
داروی بیهوشی چینی که دیدم در یکی از صفحه ها نوشته اصلا وجود نداره. چین لوازم پزشکی در حد ست سرم و سرنگ و آنژیوکت زیاد میزنه و بازارو تسخیر کرده اما من تا الان حتی یک داروی چینی ندیدم چه برسه به داروهای بیهوشی. من هرچی تاحالا داروی بیهوشی دیدم یا ایرانیه یا مال کشورهایی مثل آلمان. ممکنه برای مصرف کشور خودشون بزنن ولی ما در ایران اصلا نداریم. اگرم عوارضی از داروی بیهوشی به گوش رسیده احتمالا مال عدم تنظیم دوز مناسبه. ضمنا داروهای بیهوشی مختلفن از نظر زمان بهوش آمدن، عوارض بعدش، طول زمان بیهوشی و چیزای دیگه. حساسیت دارویی هم وجود داره اما آدما بشدت در این مورد متفاوتن. برای همین دنبال عوارض بیهوشی نباشید و خودتونو با هم مقایشه نکنید که به نتیجه نمیرسید. شاید اگر بدونید شایع ترین عوارض داروی بیهوشی چیه دیگه اینقدر نگران ریزش مو و... نباشید!!
من نادریان هم رفتم
از اونم خوشم اومد ولی قوس یحیوی رو نمیده
نوکاشم خیلی کردن
من بین کرد و تیز میخام
تیغه رم صافه صاف میکنه

سایتای عباسی و سامی و فرهنک و سجادیانم دیدم خوشم نیومد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهستا جون بازم میگم دوستم میدونم عجله داری و با بچه خیلی سخته ولی ارزششو داره حتما مطب یحیوی و نادریان را بازم برو.جفتشون خوبن با دو سبک مختلف نمونه ها را که ببینی کاملا متوجه میشی چی دوست داری و مهم تر اینکه چی بهت میاد
رومیناسا جان من جواب ترانه رو دادم چون طرف صحبتش من بودم همین و بس. کسی جلوی ترانه جبهه نگرفته فکرنمیکنمم حتی یه نفر اینجا باشه که از سواستفاده ی دکترا و منشی ها خوشحال بشه که شما اینجوری برداشت کردی عزیزم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
نه نازنین جون کلا یه اشخاصی هستن که بعضا شناسایی هم شدن
یه نمونه اش را بچه ها تو تاپیک دیدن که علنی دربارش بحث کردیم گلم.
طبیعیه که هرکسی رو دکترش یا کسی که به نظرش دکتر خوبیه تعصب داشته باشه یا نه اصلا نظرشو بگه ولی من اینا گفتم که کلا همگیمون حواسمون به اونا باشه.
بیشتر هدفم پشتیبانی از ترانه بود چون باید جرئت داشته باشیم که همه مون نظرمونا بگیم.
مخصوصا که واقعا اسمی برده نمیشه در بیشتر موارد
درسته عزیزم من اون لحظه با مامانم دعوام شده بود عصبی بودم نتونستم خودمو کنترل کنم باور کن هییییییییییچ تعصبی به دکتری که انتخاب کردم ندارم من خودم پولشو داشتم با سامی عمل میکردم ولی در مورده نادریان چون خودش صریح گفت تخصصش اینه من اینجا پرسیدم دیگه کی این تخصص و داره.
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
در ضمن چند بار این بحث پیش اومده و ما کلا برای اینکه اون افراد خودشونا بیشتر لو بدن تمام صحبتا در اون مورد را پاک کردیم عزیزم.ولی اینا پاک نمیکنم که بدونن دستشونا خوندیم و بیشتر از این خودشون و دکترشونا خراب نکنن.دقیقا تبلیغ منفی شدن.
بلاخره ما هم نباید بیکار بشینیم که اونا تاپیکا خراب کنن!
بچه ها این مطلبو بخونید
http://www.tabnak.ir/fa/news/374671/%D9%87%D8%B4%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
سلام دوستان
من اومدم ازتون راهنمایی بگیرم ، من یه بچه 18 ماهه دارم ، سرکار هم میرم ، می خواهم بینی مو عمل کنم ، بینی ام استخوونیه ، ولی نمی تونم زیاد مطب گردی کنم ، هزینه عمل هم حداکثر تا 6 تومن می تونم بدم ، کدوم دکتر یا دکتر ها رو معرفی میکنید که بهشون سر بزنم ؟ می خواهم بینی ام طبیعی عمل بشه از عروسکی و فانتزی خوشم نمیاد و اینکه می خواهم عملم جوری باشه که بعد عمل به خاطر پسرم زیاد درد نداشته باشم.
اگه چند تا یا یک دکتر خوب که به شرایط من بخوره که برم مطبش و وقتم زیاد گرفته نشه معرفی کنید ممنون می شم .