2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015512 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتانه من عکستو ندیییییییییییییییدم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام میناا جات خالی امروز من و ماهی و شامانا رفتیم مطب موسوی. من که 70_80% با همین دکی عمل کنم تموم شه برههه
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
بچه ها من امروز توی مطب دکترم یک چیزی دیدم تا چند ساعت متعجب بودم یک دختره بینیش خیلی خوب شده بود ٧ ماه بود عمل کرده بود ، بعد سر صحبت باهاش باز شد و اینها، گفت قبلا پیش یک دکتر دیگه عمل کرده خراب شده بعد اومده بود اینجا اکی شده بود بعد میگفت هرکی ازم میپرسه دکترت کیه یا دکتر قبلیم رو میگم که بد بود یا چند تا از دکترای بدی رو که توی این مدت دیدم نام میبرم بهش گفتم چرا؟ میگفت مگه اون دوره مه بینی من بد بود بینی بقیه دخترا خوب من اذیت میشدم، الان بینی من خوب شه بینی بقیه بد! بهش گفتم اگه روی حساب حرفت کسی عمل کنه با یک دکتری که الکی نام بردی بد شه عذاب وجدان نمیگیری؟ گفت نه اگه با یک دکتر که بد بوده نام بردم عمل کنه و خوب در اد یک وقت ببینم خیلی حرصم میگیره! واقعا از عصر تا حالا دارم فکر میکنم و ناراحتم!
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
قرخی شاگرد همون دکتر حسنی بوده که دماغ منو حراب کرد، البومش رو دیدی شبیه البوم عروسه من ازین دکترا که قبل عمل رو بی ارایش و ساده میگیرم و بعد عمل رو با ١٠ من ارایش و درست کردن مو و عمس اتلیه ای بدم میاد ادم بینیشم عمل نکنه کلی ارایش کنه قیافش عوض میشه و خوب میشه باید عمس قبل و بعد بینی در یک شرایط باشه
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
صبا مرسی‌ والا نزدیک ۱۰ تا نمونه دیدم شایدم بیشتر، از 2تاشون اصلا خوشم نیومد که یکیش عمل دومش بود و اصلا چسب نزده بود سر دماغش گنده بادکنکی بود،یکی هم غوزش زده بود بیرون خودش راضی‌ بود میگفت دماغم گوشتی بود‌ه اما من از این ۲ مورد خوشم نیومد. اما بقیه دماغا،۳ تا از دماغا به نظرم خیلی‌ wow wowبود. بقیه هم خوب بودن تیغ‌ه ها تمیز هیچ دماغی کج نبود هیچ کدوم کیلیپسی نبود نوکها نه خیلی‌ تیز، نه خیلی‌ گرد خط پره من ندیدم رو بینیا همشون تنفس هاشون خوب بود. بینیا به صورتشون میومد و نشسته بود رو صورتشون، جوّ خود مطب خیلی‌ صمیمی‌ بود و همه به هم عکس قبل عمل و آشنا هاشونو که با دکتر عمل کرده بودن نشون میدادن.عکاسای قبل از عمل خیلی‌ کمک کرد، بیشتره قبل عملیا دماغای بزرگ و افتاده و انحراف دار بودن. بیشترشون به روش بسته عمل کرده بودن، اما بعضیارو زیر پره هاشون یه برش کوچولو داده بود، کلوما رو اصلا برش نمیده. خود دکتر هم به نظر من بسیار آگاه بود در مورد تناسبات صورت. به من گفت احتمالا سینوزیت داری باید اول عکسم رو ببینه بعد ببینیم چه کنیم. اینا نظر من بود. من سطح توقعم خیلی معمولی و معقوله از عمل بینی واسه همین من پسندیدم. اما شاید آدمای خیلی سختگیر خوششون نیاد.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
من تجربه بد عمل با حراح پلاستیکو داشتم به هر کسم مشکلات داخلی بینیم رو گفتم گفت میخواستی بری پیش. جراح بینی! منطقیم هست من اونموقع گول فامیل بودنش رو خوردم انا وقتی حراح تخصصی بینی هست که از حفره ها، سینوس ها و بافت بینی اگاهی داره، ادم میره پیشش دیگه
nova جون دکتر موسوی اسم کوچیکش چیه؟ تهرانه؟
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
2810