2777
2789

حالا که جواب ندادی اما نرو خونه ش دیگه اگر هم گفت چرا نمیایی بگو به این خاطر بگو احترام شوهرم نگه داشتم جوابت ندادم اما دیگه نمیتونم خودم و خانواده ام رو خرد کنی تحمل کنم 

کیانا.کیان.کارِن
واقعا .؟؟ من احساس میکنم خیلی بی غیرتو زلیلم .  باید جوابشو میدادم .

ببین جواب دادن همان خرابتر شدن ارتباط همان اگه شوهرت پشتته و قطع ارتباط می‌کنه باهاشون میتونی جواب بدی و عواقبشو مهم نباشه برات 

ولی کلا جواب آدم آبله خاموشیه 

هرچند آدم دوس داره از وسط اون طرفو دو تیکه کنه والله دروغ چراااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا این دیگه حقشه چون ب مادرش بی احترامی کرد اگه ب خودش گفت اشکال نداره 

میدونم چی میگی ولی آدم اصلا نباید شأن خودش رو بکشه پایین و با همچین آدمی بحث کنی 

اسی اشتباه کرده سکوت کرده باید خیلی محترمانه و سوزاننده جوابش رو میداد ک نتونه جواب بده یا پیش پسرش هم حرفی واسه گفتن داشته باشه 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
شوهرتم این حرفو  شنیددد؟

یه قانونیه که این مواقع هیچ وقت نیستن باورم نمیکنن در واقع بهتر بگم میزنن زیرش... حالا بیا یه کلمه با بی حالی با مادرجانشون صحبت کنی باید جواب پس بدی و میرن تو فاز ادا 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
آره درجه ش خيلي بالاس بعضی فقط زیون رو تکون میدن دهن رو باز می کنند دریغ از ذره ای تفکر

وای من ک اگه یکی ب خودم چیزی بگه اشکال نداره ولی اگه پدرو مادرم باشم دیگه تموم هر چی از دهنم در میاد میگم اون طرف هر کی ام میخواد باشه باشه

.....
من خیلی خرم . 😭  آخه من اینجا غریبم . جز اینا کسیو ندارم .

منم غریبم برای همین دلم بیشتر میسوخت... جز اینا کسی رو نداری خودتو مشغول یه کاری بکن... خواهش میکنم خواهش میکنم....ینی مادرشوهرت میخواد از تنهایی درت بیاره؟ دختر به خودت بیاااا... بعدا پشیمون میشی من دارم خواهرانه بهت میگم... الان حرف نزنی 4 روز دیگه یه مخالفت کوچولو. کنی میگن شاخ شده دختره.... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

اوه خون به پا میکردم 

کسی حق توهین به خانوادمو نداره 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن