2777
2789
عنوان

کنکور

84 بازدید | 8 پست

من رشتم حسابداری و امسال کنکور دارم به نظرتون اگر امسال برم آزاد تا راحت تر وارد کسب و کار بشم و روی مهارت هام کار کنم و سر کار برم از طرفی بخونم تا برای لیسانس علامه قبول بشم راه بدی هست ؟ چون دانشگاه های دولتی حسابداری خیلی وقت پر میکنن و فقط به فکر تئوری درس دادن هستن

نه به کیفیت سراسری نمیرسن این اشتباهو نکن مدرک هم‌مهمه تو کارت زخون داشگاه خوب قبول بشی جایی بری برای کار تو ازاد باشی کس دیگه دولتی اولویت دولتی بیشتره یعنی جلو تره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به کیفیت سراسری نمیرسن این اشتباهو نکن مدرک هم‌مهمه تو کارت زخون داشگاه خوب قبول بشی جایی بری برا ...

نه برای لیسانس میرم علامه که دولتیه فقط نمیخوام این تنش روم باشه میخوام با خیال راحت ۲ سال زبانم قوی کنم نرم افزار و کامپیوتر یاد بگیرم

من به عنوان یه مشاور کنکور و رتبه ۴۱۷ این رو پیشنهاد نمیکنم یا ایندت بلزی نکن باز به خودت مونده  ...

وایی شما مشاور کنکور هستید ؟ آخه دیگه وقتیم نمونده چیو بخونم 

وایی شما مشاور کنکور هستید ؟ آخه دیگه وقتیم نمونده چیو بخونم 

اطلاعی از رشتت ندارم ولی شروع کن به خوندن مطمعن باش قبول میشی ببین ارشد خوندن اصلا راحت نیست سنت نیره بالا گیرایی ادم میاد پایین حوصلت نمیکشه