2777
2789
عنوان

بیش فعالی

50 بازدید | 7 پست

دوستان سلام 

من پسرم چهار سالش فوق العاده شیطون 

هرچی بگی نمیفهمه 

جایی برم باید بهش تبلت یا گوشی بدم تا آروم بشینه البته اگر خیلی براش جذاب باشه 

هی باید کارتون آنلاین ببینه چون عادت نداره کارتون تکراری ببینه 

حرف میزنه 

باهوش 

خیلی ام آب زیر کاه 

ولی از دیوار راست بالا میره 

هیچ وقت مث بقیه لثه ها به شعور قصه توجه نمیکنه 

صداش بزنی انگار اصلا نمیشنوه 

خیلی ام نترس مثلا بریم خریدی جایی هرچی میبینه بر میداره و میگه میخام 

براش نخرم وسط کوچه بازار میخوابه و لگد میپرونه 

و یا میدوئه و دور میشه 

ترس از شلوغی ترس از آب آتیش هیچی نداره جایی میری ممکنه یهو جلو ماشین بپره و هر هر بهت برنده یعنی از عکس الهام و ترس تو خوشش میاد

شب ها ک خیلی خسته میشه و خوابش میاد آروم 

اینقدر قشنگ حرف میزنه آدم میگه این از همه نرمال تر 

ولی وقتی ی بچه کوچیک تر میبینه مولا نوزاد کله اش و میکشه 

میخنده 

کلا میدونه داره آزار میرسونه 

خوابش خوب یعنی شبا خوب میخوابه 

دیشب بردمش دکتر اطفال ی شرح حال دادم براش اسپری ملاتونین و قرص رسپریدون داد و گفت ک شیرینی و تله هوله رو کلا قطع کنم 

گفت هر شب ی چهارم بهش بدم 

الان من موندم قرص و بهش بدم ندم ؟؟

میترسم وابستگی بیاره 

بعد من با باباش فرستادمش دکتر باباش هم اهل پرس و جو سوال نیست هیچی نپرسیده من خودم زنگ زدم با دکتر حرف زدم گفت برای تمرکز باید بخوره و گرم هیچی نمیفهمه 

ولی یادم رفت بپرسم ی چهارم قرص و بدم بقیه اش و بریزم دور؟قرص ک تموم شد دوباره بیارمش چون ی دونه قرص داده فقط 

حرف دکتر رو گوش کن این قرص حتما براش خوبه که تجویز کرده بجز دکتر اطفال پیش دکتر مغز واعصاب کودک و  روانشناس کودک هم ببر حتما ازالان پیگیر کارش باش وکوتاهی نکن چون بعضی از مشکلات اگه وقت طلایی شو از دست بدی ودرستش نکنی بعدا به سختی درست میشه یا اصلا دیگه درست نمیشه

حرف دکتر رو گوش کن این قرص حتما براش خوبه که تجویز کرده بجز دکتر اطفال پیش دکتر مغز واعصاب کودک و ر ...

جایی ک هستم دکتر مغزم اعصاب خوب نداره 

فقط گونی گونی دارو میده 

هرکی رفته بدتر شده جای بهتر شدن فقط ب همین پزشک اطفال اعتماد دارم امشب بهش دادم 

رو بخاری برقی دستمال کاغذی گذاشته بود 

داشت خونه رو آتیش میزد نمی‌دونم چطور سریع از برق کشیدمش 

سیمش سوخته بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرف دکتر رو گوش کن این قرص حتما براش خوبه که تجویز کرده بجز دکتر اطفال پیش دکتر مغز واعصاب کودک و ر ...

نابودم کرده 

زیاد حرف نمیزنه یعنی با هرکسی حرف نمیزنه ولی همون حرفایی ام ک میزنه عاقلانه است  

ولی امان از شیطنتاش یعنی بچه ای بره بالای دیوار میگه نکن خطرناک می افتی سرت میشکنه میبرنت دکتر 

بچه ای شیطونی میکنه میگه شیطونی نکن اونوقت دیگه کسی دوست نداره

یا برق بره چون خیلی شلوغ میکنه بگم ساکت ممدقلی صداشون و میشنوه تا آخرش تو سکوت 

پای کارتون هم بشینه غرق میشه اصلا لثه های بیش فعال نمیتونم غرق کارتون و محو ی کار بشن من خودم موندم این چرا اینجوری 

جایی ک هستم دکتر مغزم اعصاب خوب نداره فقط گونی گونی دارو میده هرکی رفته بدتر شده جای بهتر شدن فقط ب ...

ای عزیزم .میدونم بچه شیطون وبازیگوش سخته کنترلش کنی .اگه شهرتون دکتر خوب نداره برید تهران یا شهرای بزرگ نزدیکتون .از دارو دادن به بچه ات هم‌نترس واقعا بعضی هاشون ضروری هستن .درباره رسپریدون یک چهارم که میدی بقیه اش هم بزار برا دفعه های بعد دور ننداز وابستگی هم‌نمیاره تا جای که من شنیدم وقتی تموم هم شد حتما دوباره ببر پیش پزشکش که اون بگه ادامه بدی یا قطع کنی سرخود قطع نکن 

ای عزیزم .میدونم بچه شیطون وبازیگوش سخته کنترلش کنی .اگه شهرتون دکتر خوب نداره برید تهران یا شهرای ب ...

مرسی عزیزم به خاطر پاسخگویی و دلداریت❤️چون بچه مدرسه ای دارم الان نمیتونم برم ولی به فکرم 

گرچه پدرش میگه خیلی ام خوب مشکلی نداره چون اون ک خونه نیست این منم که شب و روز دارم باهاش سرو کله میزنم

هنوز نمیدونی چی به چیه بهش برچسب پیش فعالی نزن .بزار دکتر متخصص و روانشناس بگن‌چی به چیه .فقط یه چیزی تا میتونی جو خونه رو آروم نگه دار بچه ها هر مشکلی داشته باشن تو محیط متشنج بدتر وبدتر میشن وتو محیط آروم وپراز عشق ومحبت مشکلاتشون خیلی کم میشه .انشاالله که مشکلات ونگرانیت حل بشه