2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بمیرممم نمیزارم موهاتو رنگ کنی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 88 پست
میدونی چیه  سر این مسائل نمیش جدا شد که😓هرکی اخلاق بد داره

واقعا نمیشه جدا شد!

چرا فکر میکنی اینا چیزای کمیه؟ تو از خودت استقلال نداری همین مرد فردا بهت میگه تنها نرو بیرون فلان لباسو نپوش فلان کارو نکن تو دیونه میشی از دستش پس کی باید به حال خودت زندگی کنی؟

بلکه یه روز دوست داشتی لاک بزنی بگه نه سرتو میزنم!

این ادم درستیه؟بد دلی هیچ وقت خوب نمیشه حتی از اعتیادم بدتره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نه خودم رفتم ولی میگم کاش یکی میگفت رنگ نکن که حیف نشه موهام

بهتره بگى اى كاش خودت بيشتر فكر ميكردى و تصميم بهترى ميگرفتى

بهرحال سايه ى زور هميشه سنگين و دردناكه

چه به زور وادارت كنن كه كارى رو انجام ندى

چه بدى

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر جان چندسالته عزیزم ؟ اگر دوست پسرت هست سعی کن تجدید نظر کنی ، تا موقعی که توی خونه ی پدرت هس ...

من ۲۰سالمه😭😭 ببین اخلاق خوب زیاد داره 

این یدونه اخلاقش بده 

نمیدونم چ کنم

من ۲۰سالمه😭😭 ببین اخلاق خوب زیاد داره  این یدونه اخلاقش بده  نمیدونم چ کنم

بد دلی ‌و تعیین تکلیف کردن خیلی آدم اخلاق بدیه چون شاخه و برگ پیدا میکنه سعی کن مشکلت رو‌ حل کنی در غیر اینصورت ارزش خودت رو بدون خانمی  

سنت هم عزیزدلم خیلی کمه چه عجله ای داری برای نامزد و شوهر 

واقعا نمیشه جدا شد! چرا فکر میکنی اینا چیزای کمیه؟ تو از خودت استقلال نداری همین مرد فردا بهت میگه ...

من نميدونم مگه مهم تر از حفظ فرديت و استقلال هم هست؟ چى مهم تر ازينكه شريط عاطفى و زندگيت، كسى كه براى يك عمر انتخابش ميكنى

تورو شعورتو شخصيتتو و انتخاب هات رو به رسميت بشناسه و بهشون احترام بذاره؟؟؟؟؟؟!!!

من ۲۰سالمه😭😭 ببین اخلاق خوب زیاد داره  این یدونه اخلاقش بده  نمیدونم چ کنم

بیین اشنای نزدیک ما خیلی نزدیک انقد خوبی داره انقد پولداره بهترین خونه بهترین ماشین زیر پا زنشه ولی بد دله تازه خیلیییی بهتر شده قبلا زندانی بود زن خدایی خرجش میکنه ها ولی همسرش تا پای طلاقم رفت

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من نميدونم مگه مهم تر از حفظ فرديت و استقلال هم هست؟ چى مهم تر ازينكه شريط عاطفى و زندگيت، كسى كه بر ...

دقیقاااا ادم نظر بده که حرفی نیست اجبار میکنن بهدا عرصه بر ادم تنگ میشه مگه ادمیزاد چند سال زندگی میکنه.

هر چی هم خوبی داشته باشه این عادت مضخرف گند میزنه به همه چی

واقعا نمیشه جدا شد! چرا فکر میکنی اینا چیزای کمیه؟ تو از خودت استقلال نداری همین مرد فردا بهت میگه ...

ن تو اونجور مسائل گیر نمیده 

من خودم شاغلم اتفاقا میگه  بیشتر درس بخون دوس دارم درس بخون

😐ولی راجب قیافم خیلی نظر میده

مثلا میگه به پوستت  برس

کلا تو قیافمههه

امروز برا رنگ موت تصمیم میگیره فردا برای کار کردنت برای استقلالت برای……

دقيقا

اگه دقت كنى حتى همين الان هم هنوز هيچى نشده

اوضاع به شدت وخيمه 

بهش گفته سرتو ميبرم اگه موهاتو رنگ كنى 😐

دقيقا اگه دقت كنى حتى همين الان هم هنوز هيچى نشده اوضاع به شدت وخيمه  بهش گفته سرتو ميبرم اگ ...

بهش گفته سرتو ميبرم اگه موهاتو رنگ كنى

این حرف رو پسره به شوخی هم بگه من فرااااااار میکنم🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
من كه نفهميدم خندت برا چيه داريم گفتگوى جدى ميكنيم بهرحال موى سر ايشون با شلوار كردى همسر شما خ ...

برای  پیشنهاد خیلی بچگانه شما 

تجدید نظر در مورد ی زندگی فقط ب خاطر یه رنگ مو میدی ب استارتر

اینکه چیزی بهش تحمیل میشه ناراحت کننده هس ولی اینکه شما میگی در مورد زندگیت و رابطتت تجدید نظر کن ناراحت کننده تر 

زندگی خیلی بیشتر این حرفا بلوغ فکری میخواد باید فقط با طرفش منطقی صحبت کنه 

راحت نسخه نپیچید برای دیگران

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
2810