2777
2789
عنوان

نامزدم میگه بمیرممم نمیزارم موهاتو رنگ کنی😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 88 پست
ببین قراره بیان خاستگاری  همو از بچگی دوس داریم😢ولی واقعا این اخلاقش زنندس

هنوز خواستگاریم که نیومده چراباید بزاری تو این چیزا نظر بده گلم، هر جور خودت دوس داری اتفاقا خوبه بیشتر بشناسیش

الانم با گريه تاپيك زده چون سليقه و نظر و استقلالش به رسميت شناخته نميشه داره ميگه عاشق رنگ موعه!

آره اونم هس فک کنم منظور منو نگرفتی 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا قیافه منو اینجوری دوس داره  میگه دوس ندارم  زنونه شی  دخترونه قشنگ  چاقم ...

دقیقا شوهر منم 

منم‌گوش کردم راستم میگ با کلاس تره مو مسکی سن ادم کمتر نشون میده

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

دوست داشتن کورت نکنه عزیز شما تا وقتی به استقلال نرسیدی کلا جواب نده بنظرم😊 سخته با این جور عقب مونده ها زندگی کردن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

میدونی چیه  سر این مسائل نمیش جدا شد که😓هرکی اخلاق بد داره

پس تحمل کن …

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
میدونی چیه  سر این مسائل نمیش جدا شد که😓هرکی اخلاق بد داره

ن توروخدا بیا سر ی رنگ مو جدا شو

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸
هنوز خواستگاریم که نیومده چراباید بزاری تو این چیزا نظر بده گلم، هر جور خودت دوس داری اتفاقا خوبه بی ...

اتفاقا دارم دعوا میکنم ادمش کنم  

درس نشه  کنسل 

البته اون منو بخواد کوتاه میاد

دیگه خیلیم شخصی نیس منم بمیرمم نمیذارم‌شوهرم‌شلوار کردی بپوشه😂😂 اگ‌برا بیرون رفتن و سر کار رفتن و ...

من كه نفهميدم خندت برا چيه

داريم گفتگوى جدى ميكنيم

بهرحال

موى سر ايشون

با شلوار كردى همسر شما

خيلى فرق ميكنه

اينكه در موردش صحبت بشه

با اينكه بهش امر بشه و تهديد بشه كه سرتو مى برم اگر برخلاف ميلم عمل كنى هم خيلى فرق ميكنه

از این مو کلیپسی ها بگیر چند رنگ

هم تنوع میشه هم ماجرا به خوبی و خوشی تموم میشه

هیچ حیوونی فهمیده تر از کووالا نیست.یعنی قشنگ درک کرده هیچی تو دنیا ارزشش بیشتراز خواب نیست✋🏻😂

استارتر جان چندسالته عزیزم ؟ اگر دوست پسرت هست سعی کن تجدید نظر کنی ، تا موقعی که توی خونه ی پدرت هستی تصمیم گیرنده یک نفر از بیرون نیست فردا پس فردا میاد برای شغل برای رفت و آمد برای هزار تا چیز دیگت هم تصمیم گیری‌میکنه 

غرور داشته باش من اگر کسی میگفت  سرت رو میزنم دیگه اسمش رو هم نمیوردم مگه از سر راه پیدات کرده 

2810