2777
2789
شوهر من ۵۹  چند سالته مگه!

بابام ۴۲ سالشه 

من ۲۰ سالمه 

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز نامزدم اومد خونمون مامانم میگه وا چرا نرفتی ی بغلی بوسی 😐💔😂😂😂 منظورش این بود که خوشام ...

راست میگن روبوسی رو داشته باش عادی بشه ...صمیمیتو به جمع نشون بده 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
نکنه نقشه ست ...لبتو گاز بگیر بزن رو لپت بگو وا استغفرلله چی میگید 

اره اره دم به تله نمیدم😂😂😂👌🏻

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
بابام ۴۲ سالشه  من ۲۰ سالمه

۲۲ بچه دار شده‌

وای شوهر من پسر ۹ساله و۳ ساله داره😄

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
۲۲ بچه دار شده‌ وای شوهر من پسر ۹ساله و۳ ساله داره😄

اره حالا داماد هم داره😂😂😂😂😂😂

ولی خب تازه نامزد شدیم

آدم باید یکیو داشته باشه که خودشو بخاطرش جمع و جور کنه،پولاشو جمع کنه،پس انداز کنه،هدیه بخره،یه کارایی رو انجام نده یه اخلاقایی رو ترک کنه،نه ازترسش باشه ها فقط بخاطر وجود خود طرف باشه،اینجوری که بشه دیگه رابطه  شیرین میشه نه زجر آور،یکیو که پیدا کردین که این حسارو بهش داشتید ترکش نکنید...تو همون آدمِ زندگی منی محمدجانم💙باتو بود که فهمیدم آدم چقد میتونه خوشبخت باشه با تو بود که فهمیدم از ته دل خندیدن یعنی چی خودت که میدونی من وقتی پیش توام چقد خنده هام واقعیه فقط امیدوارم یه روزی نباشه که تو نباشی و من تو این دنیا باشم..... یا باب الحوائج سر سفره عقد به خودت توکل کردم خودت هوای من و همسرم و زندگیمو داشته باش
به مامانم امشب گقتم میخواستم با پسره برم سرقرار دوسش داشتم ولی از ترس شماها نرفتم و الانم چندماهه می ...

اگه ب بهونه قرار باهات تموم کرده ... همون بهتر ک گم شد از زندگیت رفت 

من خودم بخاطر سختگیری خانوادم هیچ وقت قرار نرفتم ولی با این وجود بازم پسرا (رل‌های سابق )باهام بودن گله هم نمیکردن

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند
مادرپدرم انقدر سخت گیرن که بگم باور نمی کنین دختر و پسر هم نداره دیگه اسمش محدودیت نیس اسیری گرفتن، ...

اینو بدون ک اونم دخترت هم می تونه تورو نفرین کنه و باعث اسیب جدی بهت بشه. اون طفلی چه گناهی کرده ک والدین تو ستمکار بودند

یه تاپیک خوب دارم بخونش به دردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/14582420/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%aa%d8%a7-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%81%db%8c%d8%af-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%85?postId=354796201برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 

راست میگن روبوسی رو داشته باش عادی بشه ...صمیمیتو به جمع نشون بده 

دست اینا میدم بهش یا یه بغل ریز جلو جمع دارم ولی بیشتر نه

دخترخالم از سرو کول شوهرش بالا میره جلو همه من خجالت میکشم... 

میگم ی سری روابط فقط تو خلوت خودمون باشه

حالا نمبیدونم کدوم کار درست تره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋