2777
2789
آخه واقعا هر انسانی آزاده ما اینارو متوجه نمیشیم  با رعایت اصول و خط قرمزهای خاصی ،، همه چی آ ...

فقط زندگیمونو ب گند کشیدن و تمام

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز نامزدم اومد خونمون مامانم میگه وا چرا نرفتی ی بغلی بوسی 😐💔😂😂😂 منظورش این بود که خوشام ...

🤣🤣🤣🤣😑 

من مامانم برا اونم سختگیره 

من کلا اوپن مایدن کسی کاری نداره بهم هرچقدر بیرون برم مجردی سفر میرم خلاصع گیر نمیدن بهم اصلا اما حد و مرز داریم لب به سیگار و مشروب نزنیم و رابطه جنسی اینا هم ممنوع اما در کل خودم جایی نمیرم همش تو خونم درس میخونم یا فیلم میبینم یا گوشی با دوستامم کافه و اینا میریم دیگع مثلا خیلی ناپرهیزی کنیم بریم باغی چیزی اما خوب  دوستام همه قابل اعتمادم 

🤣🤣🤣🤣😑  من مامانم برا اونم سختگیره

😂💔

مامان من متعادله خداروشکر

ی وقتایی خیلی صمیمی میشیم

اختلاف سنیمون کمه بیشتر رفیقیم باهم 

مامانم 38 سالشه😁

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

فک کنم تو سطح خوبین مثلا خونه کسی بخوام برم گیر نمیدن پوشش فقط بعضی جاها مثلا تو شهر کوچیک و بیفرهنگ خیلی نمیزارن بعضی لباسا رو بپوشم ولی تو شهرای بزرگ تر ازادم دوس پسر و اسنام مشکلی ندارن منتها به شرطی که خانواده در جریان باشه و سن قانونی داشته باشم و اینکه مثلا قصد ازدواجی هر چی داشته باشم نه همینجوری حوصلم سر بره با خونه مجردی و اینام از الان اجازشو گرفتم برا بعد بهمم گفتن بعد که خودت پول در اوردی اون موقع دیگه هیچ محدودیتی نداری 😂

من کلا اوپن مایدن کسی کاری نداره بهم هرچقدر بیرون برم مجردی سفر میرم خلاصع گیر نمیدن بهم اصلا اما حد ...

نه دیگه مشروب و رابطه جنسی ... اینا فساد هستن 😕 منظورم اونا اونیست

نه دیگه مشروب و رابطه جنسی ... اینا فساد هستن 😕 منظورم اونا اونیست

میدونم عزیزم میگم با وجود این که این همه ازاد هستم اما سمت این مساعل نمیرم چون که از ازادی نباید سو استفاده کرد صرفا این که ازاد باشی خوب نیست اگر ازاد باشی و خوب زندگی کنی این راه درسته وگرنه گاهی این اوپن مایندی ها کار دست ادم میده

فک کنم تو سطح خوبین مثلا خونه کسی بخوام برم گیر نمیدن پوشش فقط بعضی جاها مثلا تو شهر کوچیک و بیفرهنگ ...

ما با اینک شهر بزرگیم ولی بازم تعصبی هستن🤣