2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک با شوهرم دوست بودم مامانم چیزی نگفت هر چی میشد بهش میگفت اینم بگم اصلا بیرون رفتن درکار نبود مثلا با کامانم خرید میرفتم اونم میومد ،چون براابجیم سخت گرف دید اشتباهه دیگ منو اونطورسخت نگرفت

مادرپدرم انقدر سخت گیرن که بگم باور نمی کنین دختر و پسر هم نداره دیگه اسمش محدودیت نیس اسیری گرفتن، ...

نه دیگه نزار دخترت مث خودت باشه...

ینظرم ادم تو نوجوونی بیشتر شاد باشه و سخت نگیرن دیگ برا خونه شوهر خدا بزرگه😕😂 

والا جوونیو زهرمار کردن

مهربانترین‌ روح‌ها‌ بیشترین‌ رنج‌ها را‌ میکشند

امروز نامزدم اومد خونمون مامانم میگه وا چرا نرفتی ی بغلی بوسی 😐💔😂😂😂

منظورش این بود که خوشامدگویی گرم نکردم🤦🏻‍♀️💔😂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

میزارن بگم و بخندم تو خونه😑😂

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
بابای من متولد ۵۸ 😑

شوهر من ۵۹ 

چند سالته مگه!

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
صحیح درسته👌😂😂😂😂😂 پز زیر پوستی😂😂😂

من دوست ندارم این ویژه گی هارو 

و خوشم نمیاد 😐🥴

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 
داداشم و مامان بابام گفتن اگه جایی احساس کردی رابطه عاطفی نیاز داری میتونی به ما معرفیش کنی و مارو د ...

ای جانم😁🤣🤣🤣

داداشم و مامان بابام گفتن اگه جایی احساس کردی رابطه عاطفی نیاز داری میتونی به ما معرفیش کنی و مارو د ...

نکنه نقشه ست ...لبتو گاز بگیر بزن رو لپت بگو وا استغفرلله چی میگید 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
والا من ک مجرد بودم تا سر کوچه نمیذاشتم برم الان اوپن شدن بیا و ببین خواهرم مجردی میره سفره خارج🦶🏻

منم بخدا... 

الان ابجیمو میبینم ی متر زبون داره در برابرشون اونا هم چیزی نمیگن مث من سختگیری نمیکنن بهش:/