2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب اینورت ب اون ورت اصلا موضوع مهمی نیست ک فکرتو درگیرش کنی بیخیال بچسب ب زندگیت خاتواده شوهره چ انتظاری داری وقتی پسرشون براشون مهم نیست میخان ب عروس اهمیت بدن

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

چه بیشورن

بخدا   ما عروسی کردیم ناراضی بودن بعد شوهرم  خودش تنهایز کار کرد عروسی و وسایل خونه واسم گرفت  هزار تومنم کمکش نکردن بعد مادرشوهر پدرشوهرم هرچی پول دارن میدن ب برادر شوهرم  خونمون اتیش گرفت یه کمک نکردن بعد شوهرم میگه  ما خونمون اتیش گرفته  دوبار امسال پام شکسنه شاید دعای خیر مادر پدرم پشتمون نیست بخاطر اونزنگ زده  بهشون میگه حلال کنید اگه بدی درحقتون کردیم درصورتی ک ما بدی نکردیم اونا بدی کردن ب ما همش مارو دعوا مینداختن  برداشت ب شوهرم گفت زنت نازاس یا من یا زنت زنتو طلاق بده زن دیکه بگیر شوهرمم گفت من زنمو طلاق نمیدم مادرش اینا با ما قطع رابطه کردن عقد خواهرشوهرم ک مارو نکفتن هیچ عروسیم یه زنگ الکی زدن 

ظاهرا از قبل مشکلاتی وجود داره بینتون

عزیزم  مشکلمون سر بچه دار نشدن منه من واژینیسموسم مادر همسرم ب همسر من گفت زنت نازاس طلاقش بده شوهرمم گفت من زنمو طلاق نمیدم اونا هم با ماقطع رابطه کردن کلا ما عروسی کردیم با اینکه وضعشون خوب بود ب متـا کمک نکردن  ولی مادرشوهرم چند ساله طلا خریده واسه زنه اینده برادر شوهرم ولی ب من حتی یه انگشترم سرعقد ندادن

واییییییییییی یعنی عروسی خواهرش نرفت؟😳

بخدا نرفتیم  جای ما نیستی خواهر خونمون سوخت یه سر نزدن دوبار پای شوهرم شکست سر نزدن   شوهرم من عروسی گرفت کمکون نکردن یکبار تو عقد بودم برام یلدایی نیوردن یه تیکه طلا ندادن الان نزدیک نیم کیلو طلا کنار گذلشته واسه زنه اینده برادر شوهرم  و چزا باهامون بدن چون از اول منو نمیخواستن واینکه بعد عروسی فهمیدن من بچه دار نمیشم من مشکل واژینیسموس دارم

میرفتید یعنی اثن امکانش نبود بری؟

عزیرم اصلا محل ب ما نمیدن پای شوهرم شکسته افتاده خونه  خونمون سوخته وضعیتمون صفر یه درمون نمیزنن با اینوه وضعشون خوبه