2777
2789

کاش یه بار قربون صدقه می‌رفتی زبون چرب داشت ...کلام تو زندگی خیلی مهمه ...رفتم لایت کردم اول گفت دربیار گفتم باشه حالا دو بار گفت بعد رفت اتاق من رو آوردم وقتی اومد هیچی نگفت بعد بین حرفا گفت اگه مثلا میخوای موهاتو نشون بدی دیدم ولی قشنگ نشده ،😐😞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو برای دل خودم این کار رو کردم خیلی راضی هستم و دوسش دارم توی آینه نگاه میکنم به خودم کیف میکنم

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

خب نگه،توجه نکنه،همچنان بخودت برس برا دل خودت ...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
سه چهار بار بیشتر رنگ نکردم فوقش سالی یه بار ولی هر دفعه همینو گفت 

درست هم نمیشن دیگ 🤐ی کاری کن ک برات مهم نباشه حیف غصه بخوری گلم

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

😐ای خدااااااا 

چرا اکثر تاپیکای نی نی سایت اینجوری شده 

هزار بار گفتم 😐برای بار هزار و یکم عرض مینمایم واسه دل خودتون زندگی کنید نه شوهراتون موی خودته به اون چ ربطی داره بدرک که دوست نداره البته این رفتارشون بیشتر بخاطر پوله 

2810