2777
2789
عنوان

کاش شوهرم حداقل یه بار ازم تعریف میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 60 پست
😐ای خدااااااا  چرا اکثر تاپیکای نی نی سایت اینجوری شده  هزار بار گفتم 😐برای بار هزار و ...

درسته زنی نیاز به توجه داری ولی خب وقتی اینجوری میکنه میزنه تو ذوق آدم تو بیشتر به خودت برس اصلا هم واست مهم نباشه که نظرش چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واع😐چشه این  پس از چی خوشش میاد نمیدونی؟

نمی‌دونم واقعا نمیدونم یه بار یه خانوم یکم از موهاش بیرون بود نشسته بودیم خونه مامانش اونم همسایه ها بود بعد گفت تو هم باید مش میکردی خیلی قدیم اپن موقع خیلی بهم برخورد ولی بعدگفت 

منظوری نداره ...خودم هم از اون لحاظ ازش اطمینان دارم چشم چرون نیست اصلا ...خودمم مش دوست دارم پشیمونم شدم مش نکردم ولی دوست داشتم اون حداقل تعریف کنه 

گفتم بهش چه کسی خوشش بیاد چه نیاد برای دل خودم بود ولی ته دلم خودم ناراحت شدم 

حق داری ناراحت شی عزیزم...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...
اخه خودشم نمیدونه چی میخواد یه چیزایی میگه آدم شاخ در میاره

چی میگه عزیزم؟

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...

توجه و اهمیت زیاد بی توجهی میاره 

درسته خودم مجردم ولی اگه همچین شوهری داشتم جوری قهوه ایش میکردم که دیگه از این حرفا نزنه 😒😂

وقتی می‌گفت قشنگ نشده میگفتی نظرت واسم مهم نی خودم دوس دارم موهام این رنگی باشه 😂

😐ای خدااااااا  چرا اکثر تاپیکای نی نی سایت اینجوری شده  هزار بار گفتم 😐برای بار هزار و ...

نصفش پول خودم بود اونقدرم نشد۳۵۰نصفش مال خودم ....دل آدم میخواد کسی باهاش زندگی کنه حداقل زیبایی هاشو ببینه چطور همین مردا انتظار دارند ازشون تعریف کنیم ..ولی اونا محبت زبونی که خرج نداره آدمیزاد نیاز به محبت داره 

نصفش پول خودم بود اونقدرم نشد۳۵۰نصفش مال خودم ....دل آدم میخواد کسی باهاش زندگی کنه حداقل زیبایی هاش ...

آره عزیزم با اینکه مجردم درکت میکنم واقعا شوهرت خیلی بی لیاقته تو هم زیادی تحویلش نگیر 

شوهر من هیچ وقت پول بهای ارایشگاه نمیده هیچوقت موهامو رنگ نکردم.برا اصلاحم ابجی صورتمو برمیداره زنعم ...

مگه میشه آدم تو این دوره و زمونه به خودش نرسه منم‌ همینجوری ام خیلی کم رنگ میزارم یا کرم چیزی سالی یه بار میخرم تا سال دیگه می‌ره در حد همه باهم فوقش ۲۰۰ امسال که هنوز چیزی نگرفتم ...ولی این زمونه که همیشه یه مدل تو خیابونه آدم به خودش نرسه همینها میان میگن تو به خودت نرسیدی ما...

چی میگه عزیزم؟

من زمینه شکلاتی با لایت روشن زدم خوبم گذاشتم روشن بشه که دیده بشه ....مثلا میگه سیاه ماهتو کامل میکردی بعد لایت سفید ..آخه من اونجوری دوست ندارم چون موهای خودم مشکی شده بود چه فرقی میکرد پس اون لایت ها هم مثل موی سفید بین سیاه دیده میشد .‌مطمئنم این کارم میکردم باز یه حرف دیگه میزد 

.باز دوباره گفت لایت رو سفید نمی‌کردی یه رنگ دیگه می‌زدی میگن بهش آخه چه رنگی بزنم لایت مثلا شرابی بزنم بنفش بزنم 

من زمینه شکلاتی با لایت روشن زدم خوبم گذاشتم روشن بشه که دیده بشه ....مثلا میگه سیاه ماهتو کام ...

با خودش درگیره😣

جنسم از شهریور اسـت ،امّا نطفه ام پیچیده شد پاییز ،غم شبیخون زد بـه دنیایم ،آه از این لشگر خون ریز کاشکی آید کسی، گوید خواب می‌بینی دگربرخیز...
توجه و اهمیت زیاد بی توجهی میاره  درسته خودم مجردم ولی اگه همچین شوهری داشتم جوری قهوه ایش میک ...

گفتم بهش اگه همین رو یکی تو خیابون میزد شما مردا می‌گفتید عجب موهای قشنگی و فلان ...ولی حالا شده زشت ..گفت مامانت هم بپرس گفتم من برای دل خودم رنگ کردم هر کی هم هرچی بگه برام مهم نیست دیگه ساکت شد ..‌باز می‌گفت اصلا تغییری نکردی مثل همون رنگ قبلی گفتم قبلی زمینه حالت زرد داشت این قهوه شکلاتی کلا فرق می‌کنه 

آره عزیزم با اینکه مجردم درکت میکنم واقعا شوهرت خیلی بی لیاقته تو هم زیادی تحویلش نگیر 

آخه چند  بار شده رنگ کردم یه بار ترکیبی روشن ...ترکیبی تیره تر لایت جلو سر کردم گفت اصلا مشخص نیست الان رفتم کل سر 

2810