2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1358764 بازدید | 74437 پست
مهسان خیلی رفتن رو اعصابم همشون خییییییلی جوری که الان صداش بیاد فکرکنم داره با بچه هام دادو بیداد م ...

ای بابا 

طفلک بچه ها زیر دست همچین پدر کوتاه فکر ومادر ....

نارین یه لحظه حس شیطونی توی دلم گفت برادرشوهرت به شوعرت حسادت میکنه شاید از شما و اخلاق و خوشگلیت تعریف میکنن از زن ایشون تعریف نمیشه بعد حسادت مردانه داره 

سر بقیه خالی میکنه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
چقد زود زود خونه بقیه هم میره ؟یعنی مثلا یه هفته خونه شما بعد دختراش ؟

دختراش گفتم باهاش قهرن..

والا رفت و آمد دختراشو خودشو بهمون نمی‌گفت اصلا

دختراش بچه هاشونو نصفه هفته ک تعطیل بودن میفرستادن خونه این ک راحت باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخ آخ گفتی...پیش من میگه عین دخترمیببین چون تو دولت کار میکرده ب شدت زبون دارهخیلی راحت خام میشه هرک ...

اونجا که گفتی مقنعه چونه دار میپوشه بعد یکی بهش بگه تو دولت کار میکنی یا ارشادی ذوق میکنه ... من هنوز دارم میخندم 🤣🤣🤣🤣

ماشاالله چه زبونی داره شوهرت 🤣شوخی بودا خدا عشقتون رو روز افزون کنه بالاخره پسند کرده که جلو اومده

شوهرم با همین زبونش منو رو انگشت کوچیکه خودش میچرخونه😅😅😅😅

سیاست مداری برای خودش

پسرمم به پدرش رفته

دختراش گفتم باهاش قهرن..والا رفت و آمد دختراشو خودشو بهمون نمی‌گفت اصلادختراش بچه هاشونو نصفه هفته ک ...

خدا خدا کن اشتی کنه با دختراش 

خونه تو ماهی یبار بیاد 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
منم میخوام کم کم خرید عید بچه ها رو شروع کنمخودم و همسرم خیلی تو عید خرید نمی‌کنیمطی سال هر وقت چیزی ...

ب دل خوش ان شاالله 😍😍😍

دختر من تو سن رشد زود زود کفشش تنگ میشه

بعد سه ماه دارم کفش میخرم

دیگه ب زور می‌ره

زیاد بزرگم بگیرم خیلی ضایعس

خدا خدا کن اشتی کنه با دختراش خونه تو ماهی یبار بیاد

من تباه میگم عیب نداره بیاد جهندم

اما خبر بده توروخدا 😩😩😩😩😩 تورو جدت قسم خبر بده 😩 ی روز قبلش بگوو لعنتی

ن ی ساعت مونده بیای 😩😩😩😩

ای بابا طفلک بچه ها زیر دست همچین پدر کوتاه فکر ومادر ....نارین یه لحظه حس شیطونی توی دلم گفت برادرش ...

نمیدونم 😂😂😂😂

ولی این تعریفه درسته 😅 ببین بخدا یه چیزایی رو نمیشه گفت ولی واقعا زنش تعریفی نیس یعنی اصلااا ها اصلاااا 

جو فامیلی شون هم جوری هست که همه خیلی راحت حرف دلشون میزنن زیاد بهشون تیکه پروندن 

ولی مهسان یه اعتماد به نفسی داره بخدا قسم ترامپ نداره 

یه جور عجیب و غریب 

من دهنم باز می مونه 

اعتماد به نفس مهم ترین خصلته به نظرم

ب دل خوش ان شاالله 😍😍😍دختر من تو سن رشد زود زود کفشش تنگ میشهبعد سه ماه دارم کفش میخرمدیگه ب زور ...

اره واقعا 

کفش هر دو سه ماه براشون کوچیک میشه

بزرگم بخری نمیتونه راحت راه بره ضایع است

نمیدونم 😂😂😂😂ولی این تعریفه درسته 😅 ببین بخدا یه چیزایی رو نمیشه گفت ولی واقعا زنش تعریفی نیس یع ...

شاید از درون اعتماد به نفس نداره

ولی تو ظاهر خودشو با اعتماد به نفس نشون میده

مقایسه کردن واقعا اونی که قیافش معمولی تره رو اذیت میکنه