2777
2789
عنوان

اگه درآمدتون ماهی صد بود با شوهرتون چطوری رفتار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2299 بازدید | 116 پست

اموالی که از طرف پدرم بهم ارث میرسه بیشتر از دارایی کل خاندانشه‌‌ 

ولی رابطمون معمولیه مثلا همه زن و شوهرها

نه من به اون از بالا نگاه میکنم نه اون از من توقع داره، خودش داره تمام تلاشش را برای زندگی می کنه منم همراهشم.

این حرفایی که شما میگید واسه دوتا شریک مالی هست نه دو نفر که شریک زندگی هستن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستش حتی ی بار ب رخش نکشیدم بخدا همچنین ادمی نیستم اصلا ابدا …

افرین عزیزم این طوری عزت و احترامت بیشتره ولی خوب به خاطر این رفتارش واکنش نشون بده تا بفهمه ناراحت شدی و تکرار نکنه 

میگم جسارتا شغل شما چیه این قدر درآمد دارید ؟ 

عزیزم اینکه میگه برای رابطه بیشتر انرژی میذارم منظورتون چیه؟ منظورتون مالی هست؟

نه نه اصلا… 

مثلا در طول روز این منم که زنگ میزنم

این منم که تا بیرون میگم بیا باهم باشیم

این منم که میگم بریم بیرون و…

اموالی که از طرف پدرم بهم ارث میرسه بیشتر از دارایی کل خاندانشه‌‌ ولی رابطمون معمولیه مثلا همه زن و ...

همینحا نوشتم چی باعث شد این تاپیک بزنم… 

برا تولدش خیلی دلخورم کرد 

بخدا کیکش سه روز توی یخچال حتی چاقو نزد 

چرا میخوای زندگی قشنگتو خراب کنی شوهرت بفهمه تو داری بخاطر درآمدت خودتو براش میگیری ازت دلسرد میشه دوست نداشته باشه میلیاردی ام درآمد داشته باشی نمی‌مونه کنارت حتی سعی کن بیشتر محبت کنی که روز به روز شیفته ات بشه بابت منش و رفتارت

چقد منی منم اصلااا فعلا بچه نمیخوام دوس دارم یکم خوش بگذرونم

چندسالته؟ من ۳۰

واقعا سال های جوونی دیگه برنمیگردن

من از نوجوونیم انقد حسرت دارم حالا که خودم شاغلم و دستم پول هست دوس دارم بدون حسرت زندگی کنم، تفریح میکنم اصلا پشیمون نمیشم

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
موفق باشی به نظرتون برای آنلاین شاپ چه جنسی بهتره؟

الان شرایط اقتصادی همه بد شده جز ی عده محدود 

باید ی محصولی بفروشی که مورددنیاز اولیه هر قشری باشه چه ضعیف چه پولدار

اول ازدواج درامدم ۲۰ بود بعد دیگه وقت بیشتر گذاشتم و کار بیشتر و… از دا جون انرژی گذاشتم

عزیزم من درآمدم سه برابر همسرمه .اکثرش رو هم خرج زندگی میکنم...حتی تو جامعه و محیط کار هم نسبت به کسی  به خاطر اینکه درآمدش از من کمتره احساس برتری ندارم چه برسه به همسر و شریک زندگیم

اینکه شما به عنوان یه خانم ،عزت نفس داشنه باشی و برای خودت ارزش و احترام و اولویت قائل بشی خیلی خوب و درسته ...ولی اینکه به خاطر درآمد خودت رو برتر بدونی اصلا درست نیست

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

دوست داشتی اگه شوهرت ماهی ۱۰۰ درامدش بود برات قیافه می‌گرفت؟ یه چیزی بگم از تجربه خودم. من یه مدت درامدم خیلی بیشتر از شوهرم بود. قسط و خرج خونه روهم من حساب میکردم. یه مدت بهم ریختم همین حس شمارو داشتم. تا اینکه گذشت جامون برعکس شد. دیدم شوهرم صفر تا صد و داره میزاره تو خونه و برای من خرج میکنه. بقدری هنوزم شرمسارم از طرز فکر اون زمانم که خدا میدونه. الان هرچی دربیارم واسه جفتمون.  منم مثل خودش صد و میزارم وسط