2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بدنشون انقدر بد بو میده😣😣🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 14945 بازدید | 106 پست
بوی خوب میده یا باعث میشه بو عرق نگیری؟ من دوس دارم ی چیزی باشه که دائم آدم بو صابون واینا بدع یا گل

هیچ بویی نداره 

میشی مث بچه که زیربغلش بو نمیده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای برا ما هم پیش اومده

یه بار رفتیم شیشه فروشی،آقا رو سوار کنیم بیاریمون خونه اندازه بزنه برامون

چشمتون روز بد نبینه دهانش یه بویی میداد که اصلا کل ماشین بوگرفته بود نمیتونستیم نفس بکشیم

شوعرم شیشه ها کامل داده بود پایین ولی چون حرف میزد پسره باد که به صورتش میخورد دوباره این بو گنده میومد تو صورت ما

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀
مگه میشه یه آدم انقدر بو بده که نره😐شاید یه چیزی تو خونت خراب شده میوه ایی چیزی بگرد

بخدا ک هیچی نیس.... کاش خودتون بودین و میفهمیدین... در وپنجره رم نمیتونم زیاد باز بذارم خونه یخ میشه، 

اون چیه؟ از کجا بگیرم؟ عکسی داری ببینم؟؟  چجوری استفاده میکنن؟

مث نمکه ولی قهوه ایه

اصلش باید سنگین باشه 

باید بری عطاری

سیری ۱۵تومنه 

من اون هفته ۸تومن خریدم برا ۲سال بسه 

از حموم که میای تا مرطوبی قد نخود بزن به زیر بغلت

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حتما ب خودت تلقین می‌کنی  یعنی چییییی ک تا الان بوش مونده؟؟🥴😵

چرا اتفاقا بعضیا اینجورین 

شاگرد مغازه شوهرم یکیشون اینجوریه 

مثلا یه قسمت میمونه اونجا تا چقد بعدشم بوش میمونه خیلی وقتا تابستونا اکثرا

منتظر اتفاقات خوبم 

دقیقا چند مورد دیدم

گناه دارن واقعا مثل یه بیماری میمونه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

من بچه بودم 

یبار با ذوق عروسکمو نشون یکی از مهمونا دادم 

فقط دست گرفت 

عروسکم بو گندش نمیرفت   آخرش مامانم برام شست بوش رفت 

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
من بچه بودم  یبار با ذوق عروسکمو نشون یکی از مهمونا دادم  فقط دست گرفت  عروسکم بو ...

😂😂😂😂

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب،دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

من  فوبیای اینو دارم روزی دوبار پیرهن تنمو عوض میکنم  همیشه هم وقتی جای میرم تمام مدت ذهنم درگیر همینه 😔😔 

لباسام بوی شوینده معطر میده با اینکه چادریم عطر ملایم میزنم اما خیلی دردناکه برام 😔 ((توهم بویای دارم  برای همین میترسم متوجه نشم ))

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))  

شوهرمنم گاهی میشدهم صبح دوش میگرفت هم شب تازه مام واسپری هم میزد لباسشم هرروز عوض میکردولی همیشه زیربغلش بومیداددوست نداشتم حتی روتخت کنارش بخوابم.الان بعدپنج سال جدایی بوش تودماغممه   نمیدونم گاهی به بعضیهاهیچی اثرنمیکنه

سنگ مرداب میگن‌جیوه داره و مًره

ای بابا

مگه مام و چیزای دیگه بی ضرره؟

مهم اینه بهم حس خوب میده