2777
2789
عنوان

اگه متوجه خیانت همسر در خانواده شدیم چه کار کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 48 پست
میتونی یه کوچولو بیشتر از تجربه ات بگی البته اگه خودت میخوای؟

ببین من تو شرایط شما بودم 

نگفتم هیچی حتی به روی پدرمم نیاوردم 

چون من تو زندگیمون مادرم رو مقصر میدونستم و میدونم به خاطر رفتارای اون پدرم فراری شد از زندگی 

تو الان بگی بابات جلوت کوچیک میشه 

مادرت هم که نابود میشه 

خودتو بزن به اون راه به نظرم 

رو درست تمرکز کن 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم تا کنکرت مدرک جمع کن نگه دار کنکورو که دادی قبول شدی باخیال راحت حتما به مامانت بگو..اینجوری ...

اره خودمم تو این فکر بودم کنکور رو بدم بعدش اگه قرار باشه کار انجام بدم انجام بدم مرسی فکرای خوبی داشتی🥲❤

ولی حتی میتونی با یه تلگرام وا واتسپ با یه خط جدید نصب کنی و به مامانت پیام بدی همچیو از قول یه غریبه بگی کلی مدرکم بریز اون تو بعدم دلیت اکانت کن

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
ببین من تو شرایط شما بودم  نگفتم هیچی حتی به روی پدرمم نیاوردم  چون من تو زندگیمون مادرم ...

میبینی دقیقا از همین اتفاقات میترسم از همین ناراحتیا که بعد گفتنشون به وجود میاد مرسی از راهنماییت🥲❤ 

میبینی دقیقا از همین اتفاقات میترسم از همین ناراحتیا که بعد گفتنشون به وجود میاد مرسی از راهنم ...

قربونت عزیزم 

💕💕💕

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
ولی حتی میتونی با یه تلگرام وا واتسپ با یه خط جدید نصب کنی و به مامانت پیام بدی همچیو از قول یه غریب ...

تحریکم کردی عجب فکر قشنگی بود👌👌👌 راجبش فکر میکنم ممنون

تحریکم کردی عجب فکر قشنگی بود👌👌👌 راجبش فکر میکنم ممنون

بعد حتی میتونی اگه اسم زنرو میدونی از قول زنه خودتو به نام اون معرفی کنی

مثلا بگی من هانیه ام زن دوم شوهرت یا دوس دخار شوهرت

تازه بااین کار زنه رو هم ازچشم بابات میندازی😂

کلی هم از زبون اون گلایه کن به بابات بدو بیرا بگو  حتی به خودتو داداشتم بدو بیرا بگو که یعنی زنه چشم دیدن شمارو تداره و بذارکه اگه مامانت به بابات نشون داد بابات بره حال زنرو بگیره و تحریکتربشه واسه ترکوندن زنه

حالا اون زنیکه قرآنم جرواجرکنه بابت باور نمیکنه که این کارو نکرده

زندگیم تشکیل شده از عشقمو پسرم😍😚 وقتی جوابتو نمیدم یعنی باحرفتو خودت حال نکردم😚👌  وقتی ریپلای زدنت ادامه دارمیشه ومن جوابتو نمیدم یعنی حوصله آدمای مثل تورو ندارم وگرنه لعنت به کسی که از تو کم بیاره🤣...وقتی میگم منو ریپ‌نزن یعنی نزن.وقتی باهات محترمانه صحبت میکنم متوجه باش و بفهم که بااااااااید محترمانه جواب بدی وگرنه منم میشم همرنگ خودت. واسه یه کلمه جابه جا ساعتها ریپ میزنه که بگه آره من فهمیده ام.باشه عزیزم تو اصلا آبجی حسین فهمیده بیخیال ما شو.    من همیشه سعی ام بر اینِ دل نشکنم پس توی هر حرفم‌منظوری ندارم و از درِ محبت وارد میشم چون بهترین درِ دنیاست
از همین امشب به خودم قول جوری بخونم که پس فردا اگه مامانم فهمید بتونم ازش حمایت کنم 👌

آفرین خیلی عاقلی ماشالا بخون قبول شی که مامانت خاطرش از جانت تو حداقل راحت باشه

ایشالا دولتی قبول بشی

بعد حتی میتونی اگه اسم زنرو میدونی از قول زنه خودتو به نام اون معرفی کنی مثلا بگی من هانیه ام زن دو ...

لعنتی تو چه فکری داری 😶🤌🏻

ماشالله دمت گرم ❤❤❤❤❤ )حالا یه کم سبک سنگین کنم ببینم چی میشه کرد