2777
2789

سلام دوستان 

راستش من همین امروز فهمیدم پدرم به مادرم خیانت کرده و الان نمیدونم چیکار کنم خیلی میترسم نمیدونم باید به مادرم بگم یا نه باید چتای بابام با اون خانومه رو نشونش بدم یا نه خیلی احساس بدیه خیلیییی بده کسی که فکر میکنی از همه پاک تره و بهترین مرد دنیاست .... ههه اونوقت بعدش بفهمی نه نهه اشتباه میکردی هیچ مردی تو این دنیا پاک نیست 

بفهمی که سه نصف شب بیدار شدناش و بیرون رفتناش به خاطر افسردگی نیست میره پیش اون یکی

میدونید بدبختی اینجاست امسال من کنکور دارم و از گفتن این حقیقت تو خانوادمون میترسم از واکنش بابام از واکنش مامانم میترسم از به هم ریختن زندگی خودم میترسم نمیدونم باید چه غلطی کنم بیچاره مامانم هیچ کس رو نداره که حتی به فرض اگه از بابام جدا بشه حمایتش کنه خیلی نامردیه خیلییی نامردیه جالبیش اینجاست اون زنه میدونسته بابام زن داره و بازم به کار کثیفش ادامه داده چه قدر ادم میتونه عوضی باشه  امیدوارم واسه هیچ وقت همچین احساس بدیو تجربه نکنید 

ببخشید طولانی شد اصلا حالم خوب نبود باید خودمو خالی میکردم و متاسفانه هیچ کسو ندارم بهش بگم🥺

هیچی نگو 

تجربه دارم که میگم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا همچین زنای پفیوزی که زندگی خراب میکنن رو نابود کنه

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

خاک بر سر هرچی ادم خیانت کاره 

حق حضانت برای تو...درد زایمان برای من💔نام خانوادگی برای تو...زحمت خانواده برای من😔سند خانه برای تو...بیگاری خانه برای من🥲چهار عقد برای تو...حسرت عشق برای من😥هزار صیغه برای تو...حکم سنگسار برای من😓هوس برای تو...عفاف برای من🥺این بود ازادی و برابری برای حقوق زن و مرد😭زنها حق اعتراض ندارند🤫

هیچ نگو به شما مربوط نیس ان شاالله ک متوجه اشتباهش بشه و تمومش کنه

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
خدا همچین زنای پفیوزی که زندگی خراب میکنن رو نابود کنه

الهی امین

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
باباتم ک میدونست زن و بچه داره چرا ب کار کثیفش ادامه میده؟؟

نمیدونم...

حالا نمیدونم راست میگی یا نه ولی قریب به ۱۰۰۰ درصد مادرت میدونه پس خودتو چوب دو سر طلا نکن

نه اخه چرا باید دروغ بگم🥺 ولی مادرم زن ساده ایه میدونم نمیدونه