2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر برزویه دکتر برقه ای دکترقندهاری اینا 3 تا دکتر خیلی خوبن برای عمل پیش هر کسی نرید . عزیزم قوی باش خدا به حق همون امام رضا که رفتین دست بوسش همسرت را شفا میده
گر نگه دار من آنست که خود میدانم .... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد (دعاهایی هست که جز به آمین او اجابت نمی شود)
ممنونم از همه شما خانومای گل هم از ابراز همدردیتون و هم از معرفی دکتر خیلی لطف کردید انشالله که خدا اجرتون رو بده منم میام و انشالله مراحل بهبودی همسرم رو اینجا میگم
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا

سلام عزیزم من الان بعد ۴ سال دارم این پستو میخونم واقعا دلم خیلی گرفت عزیزم امیدوارم الان که دارم اینو مینویسم همسرتون شفای کامل گرفته باشن اینجا صدای اذان میاد الان به حق این اذان خدا بهتون شادی ببخشه از این به بعد

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسرم اومدی شدی همه دنیام
خانوما خواهش میکنم برا سلامتی همسرم دعا کنید هنوز جونه ۳۲ سالشه خیلی سخته اگه زمبنگیر بشه از حالا مط ...

عزیزم اصلا نگران نباش من پستتو دیدم خیلی ناراحت شدم پسر خاله منم همین مشکل رو داشت خیلی دنبال دکتر گشت اونم جوون بود خالم اون میدید عذاب می کشید می ترسید که بدتر بشه و نشه براش کاری کرد . با معرفی یکی از دوستاش بردیمش پیش دکتر مهربان و با یه دوره دارو درمانی انجام دادن نوار عصب الان خداروشکر خوب شده و اصلا مشکلی نداره . واقعا خدا خیرش بده دکتر با تجربه ایه 

منم از پله ها موقع شستن حیاط خونمون افتادم زمین. کمرم له شد. تا 3 ماه نمیتونستم راه برم خداروشکر بعد ازینکه رفتم پیش ناصر مهربان خیلی بهتر شدم الان میتونم با عصا آروم آروم راه برم خداروشکر. به نظرم دکتر خوبیه منکه ازش جواب گرفتم اگر کسی دلش خواست بره پیشش میتونه از این شماره استفاده کنه تلفن مطبشه ۰۲۱۲۲۵۷۸۵۷۵

ممنونم از همه شما خانومای گل هم از ابراز همدردیتون و هم از معرفی دکتر خیلی لطف کردید انشالله که خدا ...

همسرت چطوره؟؟؟

مادر عزیز تر از جانم ،،مطمئنم در مقابل سرطان ، پیروز میشی...التماس دعا**http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=707629 * مادرم پر کشید ..با آرامش و لبخند .... روحت شاد مامان عزیزم
خدایا...... الهی عزیزم... اصلا نمی دونم چی باید بگم.... خیلی خیلی ناراحتم، فقط دعا میکنم همسرت ایشال ...

تو کل برخدا قبل از حرکت 19 تا بسم الله الرحمن الرحیم. سوره قدر و آیه الکرسی بخون صدقه هم بنداز

🥰🥰
دقیقا هر چیزی راهی داره اینجورچیزا خطرناکن دعا میتونه کمکش کنه ولی خدا گفته باید درمونش کنی اول  ...

منم موافقم  من  همسرم  خودش  جراحی  ستون  فقرات انجام داده  کلی بردمش  دکتر  نزدیک  چند سال فقط درگیر  این دکتر و اون دکتر بودیم