2777
2789
فارس عزیز دکتر محمد منصوری نسب ...توی بیمارستان فرمانیه شوهر خواهرم رو عمل کرد 5 تا از مهرهاش اسیب دیده بودن و هر چقدر تعریف کنم واقعا کم گفتم ...چون هر جایی عمل میکردیم مطمئن بودیم که قطع نخاع میشد حتی نخاعش هم اسیب دیده بود
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
و شوهر من هم که نخاش به شدت آسیب دیده که دکترش میگه این تا آخر عمرش دیگه خیلی خوب که باشه ویلچریه از کمر به پایین کلا حرکت نداره و دستاشم از مچ به طرف انگشتا حرکت نداره کنترل ادرار و مدفوع هم که اصلا نداره
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا...... الهی عزیزم... اصلا نمی دونم چی باید بگم.... خیلی خیلی ناراحتم، فقط دعا میکنم همسرت ایشالا خوب شه بعد از پنج سال قراره پنج شنبه بریم مشهد، هتل هم رزرو کردیم، با ماشین خودمون داریم میریم، اینا رو گفتی دلم لرزید..... یا امام رضا....
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
الان بعد ۲۰ روز میتونه انگشت پای چپش رو حرکت بده میگن این خیلی جای امید واریه میخوام پیش یک دکتر خوب یا فیزیو تراپ عالی ببرمش
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا
مانیتا جان نگران نباش عزیزم حتما صدقه بنداز دلت رو بهخدا بسپر
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الان دکتر مرخصش کرده عملش کردن و بعد یک هفته با آمبولانس آوردیمش خونه
من هم همه چیز رو سپردم به خودش خدا بهترین رو برای بندش میخواد و از این که بهم بچه هم نمیداد مطمینم حکمتی داشته
الان دیگه اصلا نگران نیستم که دیگه شاید هرگز با وضعیت همسرم بچه دار نشیم برای من سلامتی اون در اولویته چون بچه عوض داره میشه بریم از پرورشگاه بیاریم ولی همچینهمسری هرگز نمیتونم پیدا کنم
چقدر دلم گرفت...... تصور میکنم اون لحظه رو، وسط خنده و..... خدایا.......... همسر من تو رانندگی به شدت مغروره،البته مث همه چیزای دیگه اش! تند هم میره، وای، نمیزاره من بشینم،میگه به این جاده ها آشنایی نداریم، من بشینم بهتره،تا حالا دو تا تصادف هم داشتیم! بخاطر همین غرورش،البته خداروشکر شهری بود، خسارت جانی نبود. خیلی نگرانم :-( خدای نکرده دخترم طوریش بشه، من می میرم :-(
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️