2777
2789
یه چیزی تعریف کنم از اتفاقی که واسهیکی از آشناهامون افتاد حتما واسه شوهرتم تعریف کن
پسرم خوشبختیمون با تولدت کامل شد. خدایا روزگار تا همیشه بر وفق مراد پسرم باشه
ممنون روشا جان ولی دیگه خودم دارم داغون میشم خدا نصیب کافر نکنه خیلی سخته
من باردار نیستم این تیگر داره روزهای انتظار من رو نشون میده چون دارم درمان گیاهی میکنم به امید خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم امیدوارم همسرت خیلی زود سلامتشو بدست بیاره ولی تو تهران بهترین دکتر جمشیدی هست تو بیمارستان آراد اگه خود تم سرچ کنی یا پرس وجو کنی همه ازش تعریف میکنن
خدایا منو زودتر به ارزوهام برسون مهم ترینش نی نی سالم مرسی
این آقا بطور ناگهانی حالش بهم میخوره بدون هیچ سابقه قبلی میرسوننش بیمارستان و متاسفانه به کما میره بعد مدتی که هوش میاد تحرک دست و پا و تکلمش رو از دست میده دکترا ازش قطع امید کرده بودن و گفتن اگرم خوب بشه برای همیشه ویلچرنشینه ولی از اونجاییکه این آقا شرایط روحی خیلی خوبی داشت به درمونه بسرعت جواب میده حرکت دستش خیلی زود برگشت
شرایط طوری بود که حتی قادر به نشستن هم نبود یه مدتی ویلچری بود و خوشبختانه به فیزیوتراپی و درمونای دیگه جواب داد و حالاروپاهای خودش راه میره دکترا گفتن تنها چیزی که نجاتش داد شرایط روحی بالا بوده و البته توکلش بخدا
به شوهرت کمک کن نباید خودشو ببازه کمکش کن امیدشو از دست نده واسش دعا میکنم اگه قابل باشم
دکتر علیمحمدی خیلی خوبه ولی متاسفانه تا بعد از عید ایران نیست عزیزم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
سلام عزیزم واقعا متاسفم ، دکتری رو که بهت معرفی می کنم دستیار وشاگرد پرفسور سمیعی معروفه ، وخواهر منو که هیچ جراحی قبولش نکرد با موفقیت عمل کرد ، دکتر شیروانی بیمازستان آتیه وبیمارستان میلاد تهران سرچ کنی آدرس و شماره مطبش هم نزذیکه بیمارستان آتیه است پیدا میکنی، انشالله جواب میگیری
دکتر شیروانی بیمارستان اتیه و میلاد واقعا" دکتر خوبی هستن مغز پدر من رو هم عمل کردن اگه ایران باشن
انجا را نمی دانم اما اینجا تا پیراهنت را سیاه نبینند باور نمی کنند چیزی از دست داده باشی. احمد شاملو
مادر بزرگ من بعد از عمل برداشتن غده گوارش کاملا فلج شد رفتیم پیش دکتر جمشید ی الان کامل سالمه البته زمان برد تا به حالت اولش برگشت شاید یکسال
انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثبات به دیگران تلف نکن
فارس عزیزم شوهرت شما قطعا خوب میشه مطمئن باش 100% چون دکتر جمشید برای من که خیلی بیتا ب مادر بزرگم بودم توضیح دادن که عصبهای بدن همیشه در حال ترمیم هستن و در هر روز چند میلیمتر از عصب ترمیم میشه این برای وقتی که عصب مرده باشه زمان میبره ولی خوب میشه گاهی وقتها عصبهای بر اثر ضربه به خواب میرن و اون یک دفعه عصب بیدار میشه و کامل خوب میشه گاهی وقتا به عصب شک وارد میشه که اون هم با یه شک دیگه کامل خوب میشه
فارس عزیزم مادر بزرگ من 67 سالشون بود و لی خیلی امیدوار بودن انشالله شوهر شما هم زود زود خوب بشه از نظر تغذیه خیلی بهش رسیدگی کن گوشت های گرم مثل گوشت کبوتر بهشون بدین