2777
2789
عنوان

الان مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 41 پست
بچه بالای ۱۸ سال حق نداره دستش تو جیب مامان باباش باشه 

من ۲۰ سالمه

ایتلس زبان دارم و مدرک تی تی سی

دانشگاه دولتی درس میخونم 

تا حالا چند جا محاصبه کاری رفتم قبول شدم خود بابام نذاشت کار کنم که دختر بشینه تو خونه زشته بیرون کارکنه و این حرفا

من هزار تا دانشگاه بهتر قبول میشدم مجبورم کردن بزنم الزهرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابای من خیلی خیلی پولدارههههه

چی بگم والا 

پول برای آسایش و راحتی هست، اگه قرار باشه برای آسایش بچه آدم خرج نشه پس به چه دردی میخوره؟ 

تو فضای آروم و بدون تنش چندبار با هر کدومشون که منطقی تر و دلسوزتر هست حرف بزن و نیازهات و توقعاتت رو بگو 

بلکه بعد از چندبار فایده داشته باشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
ای بابا  نمیتونی با صحبت و آرامش و منطقی قانعشون کنی؟ چون مدرک خوبی برای کار کردن داری  ...

نه ادم ها مذهبی وسنتی اصلا نمیدونن منطق چیه 

یه برادر دارم خیلی ازم کوچیک تره هنوز خواسته ی چندانی نداره اما با اون بهترن چون پسره

چی بگم والا  پول برای آسایش و راحتی هست، اگه قرار باشه برای آسایش بچه آدم خرج نشه پس به چه درد ...

هزار بار گفتم میگن ما خسیس نیستیم ولی دیگه خسیس به چی میگن

من ۲۰ سالمه ایتلس زبان دارم و مدرک تی تی سی دانشگاه دولتی درس میخونم  تا حالا چند جا محاصبه ...

معلومه دختر با استعدادی هم هستی که تو این سن مدرک زبانم داری 

چی بگم والا 

من فقط به فکرم میرسه بگم با آرامش و ادب و منطقی، ولی درعین حال سماجت و پافشاری مداوم و خستگی ناپذیر بارها باهاشون حرف بزن 

چون تو کارهای سخت تر از این هم تاحالا انجام دادی 

مدرک زبان، دانشگاه دولتی 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
معلومه دختر با استعدادی هم هستی که تو این سن مدرک زبانم داری  چی بگم والا  من فقط به فکر ...

چی بگم دارم تلاشمو میکنم به خدا همه ی دختر ها فامیل و دوستام وقتی پی علافی و اینستا بودن رفتم نشستم سر درسم و کلاسام 

فقط ناراحت میشن اینجوری تحقیرم میکنن 

نه ادم ها مذهبی وسنتی اصلا نمیدونن منطق چیه  یه برادر دارم خیلی ازم کوچیک تره هنوز خواسته ی چن ...

دیدم آدمهایی که خیلی تو پول خرج کردن خسیس و سفت هستن 

گویا خانواده شما هم از همینها هستن

چی بگم دارم تلاشمو میکنم به خدا همه ی دختر ها فامیل و دوستام وقتی پی علافی و اینستا بودن رفتم نشستم ...

حق داری 

اتفاقا یه دختر ۲۳ ساله ام که از ۱۸ سالگی مستقله. با تهدید. به فرار به خودکشی. به هر روشی

فک نکنم از این چیزا حساب ببرن نمیدونم واقعا از این که به خاطر ۸۰ هزار تومن اینقدر تحقیر شم که مثل سگ کارت بندازن جلوم حالم بهم میخوره

الان به نظرت چه رفتاری داشته باشم؟

دیدم آدمهایی که خیلی تو پول خرج کردن خسیس و سفت هستن  گویا خانواده شما هم از همینها هستن

تو پول خرج کردن برا خودشون و خانواده شون وگرنه تو خرید زمین و ویلا خیلی خوبن