2777
2789
عنوان

الان مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نکنم از این چیزا حساب ببرن نمیدونم واقعا از این که به خاطر ۸۰ هزار تومن اینقدر تحقیر شم که مثل سگ ...

نه دختر جون 

تهدید به خودکشی و فرار و این حرفا چیه؟! 

اصلا هیچوقت همچین کاری نکن 

اون جور پول گرفتن اصلا ارزشی نداره، تازه بعد از یه مدت هم میگن دختره روانیه کم عقله 

نکن این کار رو 

اگر میشه از یه مشاور کمک بگیر که رفتار درست و اصولی داشته باشی که مشکلت برطرف بشه نه اینکه یه بدبختی دیگه بیاد رو مشکلاتت

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
به نظرت چه رفتاری داشته باشم خودم دیگه نمیخوام با بابام حرف بزنم حتی سلامم نمیخوام بهش بدم

یه چند روز سرسنگین باش ببین ازت میپرسن دردت چیه یا نه؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
تو پول خرج کردن برا خودشون و خانواده شون وگرنه تو خرید زمین و ویلا خیلی خوبن    

چون زمین و ویلا رو جزو ثروتشون میدونن، با خرید زمین و ویلا دارن به ثروتشون اضافه میکنن 

ولی رفتارشان غلط و به دور از تعادله

یه چند روز سرسنگین باش ببین ازت میپرسن دردت چیه یا نه؟

نه بابا

نشسته بودیم مامانم گفت امروز تولد قمری مریمه(یعنی من)

منم گفتم عاره کادو جلوم کارت پرت کردید مامانمم گفت همینم از سرت زیاده

رفتیم مشاور سر چادراجباری مشاور گفت حق با منه دیگه نذاشتن برم

نه خودت تنها برو مشاور بپرس باید با چنین والدین خسیس و سختگیری که به نیازها و غرورت توجه ندارن چه طور رفتار کنی

تدریس. یه جایی رو اجاره کردم.  رفتارم فقط باید جنگ و دعوا باشه و اصلا نباید کوتاه بیای اصلاااا ...

نذاشتن بزنم من شهر دیگه چه رشته هایی قبول میشدم نذاشتن بزنم 

وقتی اون موقع ها بود مهربان و خوب میشدن 

یه بارم رفتم یه جا مصاحبه کاری قبول شدم بابام بعدش مهربون شد من همون پولو میزنم به حسابت و نرو و اینا دوما بعدش دوباره.....

نه خودت تنها برو مشاور بپرس باید با چنین والدین خسیس و سختگیری که به نیازها و غرورت توجه ندارن چه طو ...

اینا پول عینک شنا به من نمیدن پول مشاور ازکجا بیارم؟

اینا پول عینک شنا به من نمیدن پول مشاور ازکجا بیارم؟

شرایط سختی هست 

از مشاوره های رایگان کمک بگیر، بعضی هاشون خوب هستن 

دانشگاه الزهرا خدمات مشاوره برا دانشجوها نداره؟ الان بیشتر دانشگاهها دارن