2777
2789
عنوان

الان مقصر کیه

202 بازدید | 41 پست

من صبح کلاس استخر داشتم کلاهم دفعه ی پیش کلاهم پاره شد .

بعد به بابام گفتم پول بده کلاه بخرم گفت پول ندارم یک کارت بردار

منم از مامانم پرسیدم یک کارت بده اونم شروع کرد بگه نمیدم و اینا و منم عصبانی شدم

گفتم که پس اینقدر نگید چرا معیارت برا ازدواج پوله(تا حالا چند تا خواستگار داشتم که از نظر خانواده ام اخلاقی ،سالم بودن ، دینی واینا اوکی بودن اما پولدار نبودن ردکردم)

وقتی منو محتاج همه چیز میکنید و اینا اخر بابام یک کارتو پرت کرد گفت بیا برو 

ادامشو بعدا میگم

خو

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زمونه سختی هست پول به سختی به دست میاد و به آسانی و مفت و سریع خرج میشه

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

چند سالته؟

اگه سنت بالای بیست هست خودت مقصری که تا این سن دستت به چشم پدرمادرته با وجود اینکه مییییدونی دریغ میکنن و خسیسن

اگه زیر بیست هستی که خب پدرمادرت مقصرن

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

عزیزم خب پدر و مادرت باید هزینه ها رو مدیریت کنن ولی خب متاسفانه الان همه چی پول شده تو جامعه ما. درست میگی من بهت حق میدم . شاید لحن پدر و مادرت بد بوده ولی تمام فشار مالی خونه اول رو پدر بعد رو مادر خانواده هست.

Ich berge mich in deiner Hand
۲۰سالمه ایتلس زبان دارم نمیذارن کار کنم 

ای بابا 

نمیتونی با صحبت و آرامش و منطقی قانعشون کنی؟ چون مدرک خوبی برای کار کردن داری 

فقط با تو خسیس هستن یا برا بقیه بچه هاشونم همینطورن؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
۲۰سالمه ایتلس زبان دارم نمیذارن کار کنم 

تلاشی کردی؟

صحبت ؟واسطه؟جنگ و دعوا ؟

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍