2777
2789
عنوان

اگه از شپش و رشک خسته شدی بیا اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 47 پست
اره موهارو ک تکون میده عین بارون سفیدی میریزه  ولی پوسته کنده شدن از سر علتش چیه

کف سرشون احتمالا زیاد شوره بسته

ولی شوره خارش نداره.پشت گوش و پشت گردنشونم میخاره

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام مزاحم کسب وکار شما بشم، ولی محلول لیندان که داروخانه داره هم همین کاربرد محلول شما را داره، ...

اتفاقا من شامپوهای داروخانه رو استفاده کردم...سس زدم...اسپند...نرفت۹ماه درگیرش بودنت با قطره کیمیا رفت...چند ماه پیشم پسرم بخاطر جراحی بیمارستان بستری بود چند روز می‌دیدم هی سرشو میخارونه...دیدم اره شپش زده.ازاین محلول ها داشتم تو خونه زدم رفت....

ایول چ عالی جدی 

بله

اگه همه راههارو رفتی و از شپش خلاص نشدی بیا تو پیج من یه محصولی دارم آب رو آتیش.قطره کیمیا دیگه معرف حضور خیلیا هست و ازش نتیجه گرفتن....آیدی پیجم در اینستاگرام :   yas_beauty.99
اتفاقا من شامپوهای داروخانه رو استفاده کردم...سس زدم...اسپند...نرفت۹ماه درگیرش بودنت با قطره کیمیا ر ...

نمیدونم هدف اون خانم چی بود.یک ماه بچشو عذاب داده و هرروز موهاشو شونه کشیده و شسته الان اومده داره شامپو تبلیغ میکنه.

۹۰ درصد مشتریایی که دارم انواع راه‌ها رو رفتن و نتیجه نگرفتن ولی با این قطره خلاص شدن

کل کف سرش میخاره مخصوصا پشت سرش  ماه هاست ولی موجودی ندیده از سرش در بیاد

فقط شپش باعث خارش میشه

داروی خاصی استفاده نمیکنه؟

کف سرشون احتمالا زیاد شوره بسته ولی شوره خارش نداره.پشت گوش و پشت گردنشونم میخاره

اگر پوست سرتان خشک و دچار خارش است و هم زمان پوسته‌هایی بر روی موها یا لباس خود می‌بینید، شک نکنید که به شوره سر مبتلا هستید.

شوره سر، که مشکلی متداول است، به حالتی گفته می‌شود که تکه‌های خشک‌شده پوست سر از آن جدا می‌شوند. اگر موهای تیره دارید یا رنگ‌های تیره می‌پوشید، ممکن است این ذرات را روی مو یا شانه‌های خود مشاهده کنید. شوره سر ممکن است باعث خارش سر شما شود.

مؤثرترین روش برای کنترل و درمان خارش و شوره سر، استفاده از شامپو ضد شوره است. برای دستیابی به بهترین نتیجه، توصیه‌های متخصصان پوست را دنبال کنید:

اگر پوست سرتان خشک و دچار خارش است و هم زمان پوسته‌هایی بر روی موها یا لباس خود می‌بینید، شک نکنید ک ...

اگه بخاطر شوره باشه شامپو سبغ برای شوره خیلی خوبه

نمیدونم هدف اون خانم چی بود.یک ماه بچشو عذاب داده و هرروز موهاشو شونه کشیده و شسته الان اومده داره ش ...

من که یاد اون روزام‌میوفتم عصابم خورد میشه هر روز که پاک میکردم فرداش باز بود...البته یکی اینجا بهم گفت ازاین محلول بخر.پیش خودم گفتم این همه شامپوی خوب نبرد این میخواد ببره....دل زدم دریا خریدم واقعا برد با با۱بار.

من که یاد اون روزام‌میوفتم عصابم خورد میشه هر روز که پاک میکردم فرداش باز بود...البته یکی اینجا بهم ...

درسته .خیلیا کلی پول داروهای مختلف دادن و حتی پاکسازی رفتن نتیجه نگرفتن و میترسن اینم نتیجه نده و فکر میکنن الکیه

جدی نشنیدمش  همه جا یافت میشه؟

من دارم 

کلی خواص داره.یکی از خواصش ضدشوره

اکثر جاها هست ولی باید اصل باشه